Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bakan Elvan, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

SİYASET 13.04.2018 - 14:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bakan Elvan, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan AK Parti Ürgüp ilçe başkanlığını ziyaret ederek burada gazetecilere açıklamada bulundu.
  11.Kalkınma Planı İç Anadolu İstişare toplantısı için Nevşehir’in Ürgüp ilçesine gelen Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan burada AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın burada AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer ve partililer katıldı. Bakan Elvan burada yaptığı açıklamada 2023 hedeflerinin 2019’tan geçtiğini söylerken bunun için gece gündüz demeden çalışmaları gerektiğini kaydetti. Bakan Elvan, “ Bugün burada olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan 2023 hedeflerini ortaya koydu. 2013 hedefleri 2019’dan geçiyor. Eğer biz 2019 yılında güçlü bir şekilde, başarılı bir şekilde bir netice alırsak 2013’ün önünü açmış olacağız. 2023’ün önünü açmak demek Türkiye’nin önünü açmak demektir. AK Parti başarısı demek Türkiye’nin başarısı demektir. Türkiye şu coğrafyada bakın her tarafta sıkıntının yaşandığı coğrafyada istikrar adası olma konumunu sürdürüyor. Bir taraftan terörle mücadele ediyoruz bir taraftan Türkiye’de misafir olarak kabul ettiğimiz Suriyeli kardeşlerimize destek oluyoruz. Yine Afrika’da Orta doğuda, uzak doğuda bir çok sıkıntı çeken insanlık adına yardım talep eden kardeşlerimize yardımda bulunuyoruz. Bir taraftan da ekonomimizi güçlü bir şekilde büyütüyoruz. Türkiye 2017 yılında dünyanın en hızlı büyüyen ülkeleri arasında yer aldı. İrlanda’dan sonra ikinci büyüyen ülke olduk. Allah’ın izni ile sizin desteğinizle büyüme performansımıza devam edeceğiz. Türkiye’yi güçlendirdikçe güçlendireceğiz. Büyüdükçe büyüteceğiz. Bu sizlerin desteği sayesinde gerçekleşti. Bunun önemini bilmemiz lazım. Onun için sonuna kadar liderimizin, Genel başkanımızın arkasında durmamız lazım. Bakın Cumhurbaşkanımız gecesini gündüzüne katıyor. Cumartesi yok, pazarı yok, gündüzü yok. Hep birlikte çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızda gördüğümüz o azmi o gayreti o kararlılığı hepimiz yaşamalıyız. Hep birlikte bu mücadeleyi sürdürmeliyiz. Ben inanıyorum ki Türkiye’miz çok daha iyi noktalarda olacak çok daha güçlü olacak. Yeter ki bu birlikteliğimizi bu dayanışmamızı sürdürelim” diye konuştu.   Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın burada ki konuşmasının ardından ise partililer tarafından Bakan Elvan’a el dokuma kilim hediye edildi.
Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan AK Parti Ürgüp ilçe başkanlığını ziyaret ederek burada gazetecilere açıklamada bulundu.

 

11.Kalkınma Planı İç Anadolu İstişare toplantısı için Nevşehir’in Ürgüp ilçesine gelen Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan burada AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın burada AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer ve partililer katıldı. Bakan Elvan burada yaptığı açıklamada 2023 hedeflerinin 2019’tan geçtiğini söylerken bunun için gece gündüz demeden çalışmaları gerektiğini kaydetti. Bakan Elvan, “ Bugün burada olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan 2023 hedeflerini ortaya koydu. 2013 hedefleri 2019’dan geçiyor. Eğer biz 2019 yılında güçlü bir şekilde, başarılı bir şekilde bir netice alırsak 2013’ün önünü açmış olacağız. 2023’ün önünü açmak demek Türkiye’nin önünü açmak demektir. AK Parti başarısı demek Türkiye’nin başarısı demektir. Türkiye şu coğrafyada bakın her tarafta sıkıntının yaşandığı coğrafyada istikrar adası olma konumunu sürdürüyor. Bir taraftan terörle mücadele ediyoruz bir taraftan Türkiye’de misafir olarak kabul ettiğimiz Suriyeli kardeşlerimize destek oluyoruz. Yine Afrika’da Orta doğuda, uzak doğuda bir çok sıkıntı çeken insanlık adına yardım talep eden kardeşlerimize yardımda bulunuyoruz. Bir taraftan da ekonomimizi güçlü bir şekilde büyütüyoruz. Türkiye 2017 yılında dünyanın en hızlı büyüyen ülkeleri arasında yer aldı. İrlanda’dan sonra ikinci büyüyen ülke olduk. Allah’ın izni ile sizin desteğinizle büyüme performansımıza devam edeceğiz. Türkiye’yi güçlendirdikçe güçlendireceğiz. Büyüdükçe büyüteceğiz. Bu sizlerin desteği sayesinde gerçekleşti. Bunun önemini bilmemiz lazım. Onun için sonuna kadar liderimizin, Genel başkanımızın arkasında durmamız lazım. Bakın Cumhurbaşkanımız gecesini gündüzüne katıyor. Cumartesi yok, pazarı yok, gündüzü yok. Hep birlikte çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızda gördüğümüz o azmi o gayreti o kararlılığı hepimiz yaşamalıyız. Hep birlikte bu mücadeleyi sürdürmeliyiz. Ben inanıyorum ki Türkiye’miz çok daha iyi noktalarda olacak çok daha güçlü olacak. Yeter ki bu birlikteliğimizi bu dayanışmamızı sürdürelim” diye konuştu.

 

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın burada ki konuşmasının ardından ise partililer tarafından Bakan Elvan’a el dokuma kilim hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.