Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bakan Koca açıkladı, ‘Nevşehir’de vaka sayısı azalıyor’

GÜNCEL 07.03.2021 - 18:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bakan Koca açıkladı, ‘Nevşehir’de vaka sayısı azalıyor’

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüs vaka sayılarının en çok artan ve en çok azalan illeri açıkladı.
  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüs ile mücadele kapsamında vaka sayılarının en çok artış gösterdiği ve en çok azalış gösterdiği illeri açıkladı.   Bakan Koca’nın açıklamasının ardından ise Nevşehir’de korona virüs vaka sayıları geçen haftaya oranla büyük bir azalık göstermesi kentten büyük sevinç yaşattı.  Bakan Koca açıklamasında,  “Son hafta 100 bin nüfusta vaka görünme oranı en çok artan illerimiz: Sinop, Kilis, Samsun, Amasya ve Edirne. En çok azalan illerimiz: Ordu, Bolu, Trabzon, Nevşehir ve Karaman. Birlikte tedbirlere uyarak tüm illerimizi mavi kategoriye sokalım” ifadelerini kullandı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüs vaka sayılarının en çok artan ve en çok azalan illeri açıkladı.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüs ile mücadele kapsamında vaka sayılarının en çok artış gösterdiği ve en çok azalış gösterdiği illeri açıkladı.

 

Bakan Koca’nın açıklamasının ardından ise Nevşehir’de korona virüs vaka sayıları geçen haftaya oranla büyük bir azalık göstermesi kentten büyük sevinç yaşattı.  Bakan Koca açıklamasında,  “Son hafta 100 bin nüfusta vaka görünme oranı en çok artan illerimiz: Sinop, Kilis, Samsun, Amasya ve Edirne. En çok azalan illerimiz: Ordu, Bolu, Trabzon, Nevşehir ve Karaman. Birlikte tedbirlere uyarak tüm illerimizi mavi kategoriye sokalım” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.