Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bakan Müezzinoğlu’ndan Yaz Saati Açıklaması !

GÜNCEL 15.12.2016 - 15:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bakan Müezzinoğlu’ndan Yaz Saati Açıklaması !

Lale Haber gibi bir çok yerel medyada haber olan yaz saati uygulamasına Bakan Müezzinoğlundan cevap geldi.
Lale Haber gibi bir çok yerel medyada haber olan yaz saati uygulamasına Bakan Müezzinoğlundan cevap geldi.   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yaz saati uygulamasına ilişkin açıklama yaptı.   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu açıklamasında, “Şu anda ilk defa bu yıl yaz saati uygulamasına ülke olarak geçmedik, bunun artıları eksileri değerlendirilir. Yaşanan sorunlar veya getirdiği artılar değerlendirilir” dedi.   Bakan Müezzinoğlu, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularını cevapladı.   "Yaz saati uygulamasında, öğrenciler için bir düzenleme yapılırsa, çalışan anne-babalar için de bir düzenleme söz konusu olur mu?" sorusuna Müezzinoğlu, “Şu anda ilk defa bu yıl yaz saati uygulamasına ilk defa geçmedik, bunu artıları, eksileri değerlendirilir. Yaşanan sorunlar veya getirdiği artılar değerlendirilir. Bunlar çok farklı boyutlarıyla değerlendirilir. Ama bu değerlendirmeleri hükümet olarak yapmadan şu anda bir değerlendirme sürecini ifade edebilirim. ‘Şöyle olsun’ demek değerlendirmeden sonra çıkacak karardır” diye cevapladı.  
Lale Haber gibi bir çok yerel medyada haber olan yaz saati uygulamasına Bakan Müezzinoğlundan cevap geldi.

Lale Haber gibi bir çok yerel medyada haber olan yaz saati uygulamasına Bakan Müezzinoğlundan cevap geldi.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yaz saati uygulamasına ilişkin açıklama yaptı.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu açıklamasında, “Şu anda ilk defa bu yıl yaz saati uygulamasına ülke olarak geçmedik, bunun artıları eksileri değerlendirilir. Yaşanan sorunlar veya getirdiği artılar değerlendirilir” dedi.

 

Bakan Müezzinoğlu, Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

 

"Yaz saati uygulamasında, öğrenciler için bir düzenleme yapılırsa, çalışan anne-babalar için de bir düzenleme söz konusu olur mu?" sorusuna Müezzinoğlu, “Şu anda ilk defa bu yıl yaz saati uygulamasına ilk defa geçmedik, bunu artıları, eksileri değerlendirilir. Yaşanan sorunlar veya getirdiği artılar değerlendirilir. Bunlar çok farklı boyutlarıyla değerlendirilir. Ama bu değerlendirmeleri hükümet olarak yapmadan şu anda bir değerlendirme sürecini ifade edebilirim. ‘Şöyle olsun’ demek değerlendirmeden sonra çıkacak karardır” diye cevapladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.