MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bakan Selçuk hayırseverlere teşekkür etti

GÜNCEL 06.09.2019 - 15:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bakan Selçuk hayırseverlere teşekkür etti

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, Nevşehir ziyareti kapsamında il genelinde okul yaptıran hayırseverler ile bir araya geldi.
  Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğle yemeğinde Nevşehirli hayırseverler ile bir araya geldi. Yemek sonrasında ise hayırseverlere teşekkür plaketleri takdim eden Bakan Selçuk daha sonra ise Nevşehir’de görev yapan öğretmenler ile bir araya gelerek 2019-2020 eğitim öğretim yılı planlarını anlattı.   Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’un öğretmenlerle buluşması basına kapalı devam etti.
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, Nevşehir ziyareti kapsamında il genelinde okul yaptıran hayırseverler ile bir araya geldi.

 

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğle yemeğinde Nevşehirli hayırseverler ile bir araya geldi. Yemek sonrasında ise hayırseverlere teşekkür plaketleri takdim eden Bakan Selçuk daha sonra ise Nevşehir’de görev yapan öğretmenler ile bir araya gelerek 2019-2020 eğitim öğretim yılı planlarını anlattı.

 

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’un öğretmenlerle buluşması basına kapalı devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.