MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bakan Uçhisar için bir müjdeli haber daha verdi

İLÇELER 12.09.2019 - 14:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bakan Uçhisar için bir müjdeli haber daha verdi

Geçtiğimiz günlerde Nevşehir’de çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, Uçhisar kasabasına bir müjdeli haber verdi.
  NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde Nevşehir’de çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, Uçhisar kasabasına bir müjdeli haber verdi. Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’nün girişimleriyle hazırlanan dosyaya büyük bir ilgi gösteren ve beldeye 04-06 yaş grubu müstakil bir anasınıfının yapılması konusunda gerekli girişimleri başlatan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, söz konusu eğitim yatırımının yatırım programına alınması konusunda da gerekli talimatları verdi. Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, bu yatırımın Nevşehir’e kazandırılmasına emeği geçen başta Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk olmak üzere, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a, AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye, AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar’a, İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç’e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Demir’e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Geçtiğimiz günlerde Nevşehir’de çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, Uçhisar kasabasına bir müjdeli haber verdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde Nevşehir’de çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, Uçhisar kasabasına bir müjdeli haber verdi.

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’nün girişimleriyle hazırlanan dosyaya büyük bir ilgi gösteren ve beldeye 04-06 yaş grubu müstakil bir anasınıfının yapılması konusunda gerekli girişimleri başlatan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, söz konusu eğitim yatırımının yatırım programına alınması konusunda da gerekli talimatları verdi.

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, bu yatırımın Nevşehir’e kazandırılmasına emeği geçen başta Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk olmak üzere, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a, AK Partili Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye, AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar’a, İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç’e, İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Demir’e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.