MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bakan Varank, 'Rasim Arı'nın projelerinin arkasındayız'

SİYASET 15.03.2019 - 16:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bakan Varank, 'Rasim Arı'nın projelerinin arkasındayız'

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yaptığı açıklamasında; "AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayımız Rasim Arı'nın tüm projelerinin arkasındayız" dedi.
  Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere sabah saatlerinde Nevşehir'e gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, NTSO ev sahipliğinde sanayici ve iş adamları ile düzenlenen ‘İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda yaptığı konuşmasında, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayımız Rasim Arı'nın projeleri benim projem, Bakanlığımızın projesi olarak bilinmesi istiyorum. Rasim Başkanımızın sonuna kadar yanındayız." dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Nevşehir’in her zaman devletin milletin yanında olduğunu belirterek, “Nevşehir'in 31 Mart’ta da biz tercihini istikrar ve güvenden yana kullanacağından eminiz. Hep birlikte Nevşehir'in geleceğini inşa edeceğiz” dedi.  Bakan Varank, konuşmalarında şunları ifade etti; Nevşehir bir medeniyet şehri, Nevşehir bize Selçuklunun Osmanlının emanetidir. Nevşehir bir gönül şehridir. Bu şehirden çıkan horosan erenleri bu toprakların Türk yurdu olmasını, İslam sancağına bayraktar olmasını sağladılar. Allah onlardan razı olsun. İşte biz bu emaneti üzerinde yol yürümeye çalışıyor bu uğurda gayret sarfediyoruz. O yüzden Nevşehir bizim gönül dünyamızın merkez şehirlerinden bir tanesidir. Ve Nevşehirle aramızda farklı bir muhabbet vardır.  Nevşehirin AK Partiye Sayın Cumhurbaşkanımıza her zaman çok büyük bir desteği olmuştur. Bizde bu desteği karşılıksız bırakmadık, bırakmayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde, Nevşehir'e, Eğitimde, Ulaştırmada, Sporda, Kültürde, Turizmde Sağlıkta Nevşehir'e kazandırdıklarımızı hemşehrilerim çok iyi biliyorlardır.  Şimdi bu toprakların insanına hizmet etmek için sizlerden desteklerinizi bekliyoruz. Nevşehir şimdi 31 Mart için gün sayıyor. Rasim Arı'yı hepiniz çok iyi tanıyorsunuz. Rasim Arı kardeşimiz ile Ankara'dan yakınen kendisini tanıyor kendisi ile çalışıyorduk. Nevşehir'in bir evladı olarak ülkesine yıllarca hizmet etmiş, bir çok Bakanlıkta tecrübe kazanmış, genç ve deneyimli olarak şimdi inşallah bu tecrübelerini Nevşehir'e hizmet için kullanacaktır." dedi.  Konuşmasında 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı’ya destek isteyen Varank, “Nevşehir'i eğitimiyle, üretimiyle, sağlığıyla, enerjisiyle, termal turizmiyle, ulaşımıyla en iyi yere taşıyacağız. Şunu samimiyetle ifade etmek istiyorum. Başkanımız Rasim Arı Bey’in her türlü projesinin arkasındayız. Her türlü projesine, hemşehrilerimizin ihtiyacı olan her şeye bakanlık olarak destek vereceğiz. 31 Mart'ta Nevşehir'den AK Parti'ye, Sayın Cumhurbaşkanımıza, başta Merkez Belediye Başkan adayımız Rasim Arı ile birlikte tüm Başkan adaylarımıza büyük ve güçlü bir desteğin geleceğine yürekten inanıyorum” dedi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yaptığı açıklamasında; "AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayımız Rasim Arı'nın tüm projelerinin arkasındayız" dedi.

 

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere sabah saatlerinde Nevşehir'e gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, NTSO ev sahipliğinde sanayici ve iş adamları ile düzenlenen ‘İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda yaptığı konuşmasında, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayımız Rasim Arı'nın projeleri benim projem, Bakanlığımızın projesi olarak bilinmesi istiyorum. Rasim Başkanımızın sonuna kadar yanındayız." dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Nevşehir’in her zaman devletin milletin yanında olduğunu belirterek, “Nevşehir'in 31 Mart’ta da biz tercihini istikrar ve güvenden yana kullanacağından eminiz. Hep birlikte Nevşehir'in geleceğini inşa edeceğiz” dedi. 

Bakan Varank, konuşmalarında şunları ifade etti;

Nevşehir bir medeniyet şehri, Nevşehir bize Selçuklunun Osmanlının emanetidir. Nevşehir bir gönül şehridir. Bu şehirden çıkan horosan erenleri bu toprakların Türk yurdu olmasını, İslam sancağına bayraktar olmasını sağladılar. Allah onlardan razı olsun. İşte biz bu emaneti üzerinde yol yürümeye çalışıyor bu uğurda gayret sarfediyoruz. O yüzden Nevşehir bizim gönül dünyamızın merkez şehirlerinden bir tanesidir. Ve Nevşehirle aramızda farklı bir muhabbet vardır. 

Nevşehirin AK Partiye Sayın Cumhurbaşkanımıza her zaman çok büyük bir desteği olmuştur. Bizde bu desteği karşılıksız bırakmadık, bırakmayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde, Nevşehir'e, Eğitimde, Ulaştırmada, Sporda, Kültürde, Turizmde Sağlıkta Nevşehir'e kazandırdıklarımızı hemşehrilerim çok iyi biliyorlardır. 

Şimdi bu toprakların insanına hizmet etmek için sizlerden desteklerinizi bekliyoruz. Nevşehir şimdi 31 Mart için gün sayıyor. Rasim Arı'yı hepiniz çok iyi tanıyorsunuz. Rasim Arı kardeşimiz ile Ankara'dan yakınen kendisini tanıyor kendisi ile çalışıyorduk. Nevşehir'in bir evladı olarak ülkesine yıllarca hizmet etmiş, bir çok Bakanlıkta tecrübe kazanmış, genç ve deneyimli olarak şimdi inşallah bu tecrübelerini Nevşehir'e hizmet için kullanacaktır." dedi. 

Konuşmasında 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı’ya destek isteyen Varank, “Nevşehir'i eğitimiyle, üretimiyle, sağlığıyla, enerjisiyle, termal turizmiyle, ulaşımıyla en iyi yere taşıyacağız. Şunu samimiyetle ifade etmek istiyorum. Başkanımız Rasim Arı Bey’in her türlü projesinin arkasındayız. Her türlü projesine, hemşehrilerimizin ihtiyacı olan her şeye bakanlık olarak destek vereceğiz. 31 Mart'ta Nevşehir'den AK Parti'ye, Sayın Cumhurbaşkanımıza, başta Merkez Belediye Başkan adayımız Rasim Arı ile birlikte tüm Başkan adaylarımıza büyük ve güçlü bir desteğin geleceğine yürekten inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.