Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bakan Yardımcısı Baydaş, Belediye Başkanı Arı’yı ziyaret etti

NEVŞEHİR 12.04.2019 - 20:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Bakan Yardımcısı Baydaş, Belediye Başkanı Arı’yı ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya tebrik ziyaretinde bulundu.
  Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya tebrik ziyaretinde bulundu.   Samimi bir ortamda geçen tebrik ziyaretinde konuşan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, bakanlık çatısı altında beraber çalışmaktan büyük bir mutluluk duyduğu Rasim Arı’nın Nevşehir Belediye Başkanlığına seçilmesinden de ayrı bir sevinç duyduğunu belirtti. Başkan Arı’ya  hayırlıhizmetler temennisinde bulunan Bakan Yardımcısı Baydaş,Nevşehir’de gençlere yönelik verilecek hizmetlerde Başkan Arı ile birlikte hizmet vermekten de büyük bir mutluluk duyacaklarını ifade etti.   Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’da , Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ın Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından yaptığı tebrik ziyaretinden büyük bir onur duyduğunu belirtti.   Bakan Yardımcısı Baydaş’ın, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de gençlere sağlanacak hizmetlerde ortak işbirliğinin geliştirilmesine yönelik ellerinden gelen çabayı göstereceğine inandığını aktaran Arı, Baydaş,’a teşekkür etti.     Başkan Arı, daha sonra ziyaretin anısına Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş,  çiniden yapılı kaftan takdiminde bulundu.
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

 

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya tebrik ziyaretinde bulundu.

 

Samimi bir ortamda geçen tebrik ziyaretinde konuşan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, bakanlık çatısı altında beraber çalışmaktan büyük bir mutluluk duyduğu Rasim Arı’nın Nevşehir Belediye Başkanlığına seçilmesinden de ayrı bir sevinç duyduğunu belirtti. Başkan Arı’ya  hayırlıhizmetler temennisinde bulunan Bakan Yardımcısı Baydaş,Nevşehir’de gençlere yönelik verilecek hizmetlerde Başkan Arı ile birlikte hizmet vermekten de büyük bir mutluluk duyacaklarını ifade etti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’da , Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ın Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından yaptığı tebrik ziyaretinden büyük bir onur duyduğunu belirtti.

 

Bakan Yardımcısı Baydaş’ın, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki süreçte de gençlere sağlanacak hizmetlerde ortak işbirliğinin geliştirilmesine yönelik ellerinden gelen çabayı göstereceğine inandığını aktaran Arı, Baydaş,’a teşekkür etti. 

 

 Başkan Arı, daha sonra ziyaretin anısına Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş,  çiniden yapılı kaftan takdiminde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.