MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bakanın teşekkür belgesi de verildi

GÜNCEL 30.07.2019 - 16:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bakanın teşekkür belgesi de verildi

Nevşehir Kapalı Ceza İnfaz Kurumu çalışanlarının gelenek haline getirdikleri yemekli toplantılarının bir yenisi Nevşehir'in yeni mekanlarından birinde düzenlendi
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Kapalı Ceza İnfaz Kurumu çalışanlarının gelenek haline getirdikleri yemekli toplantılarının bir yenisi Nevşehir'in yeni mekanlarından birinde düzenlendi. Ambar memuru Hasan Doğan'ın emekliye ayrılması vesilesiyle bir araya gelen Ceza İnfaz kurumu çalışanlarına Sosyal Çalışma Uzmanı Büşra Doğan'ın sürprizi canlı müzik grubu çağrılarak yoğun iş temposunun getirdiği yorgunluğunu hep beraber söylenen türkü şarkılar ile eğlenerek attılar. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından verilen teşekkür belgesi Kurum Müdürü Kağan Gençer emekli olan Hasan Doğan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek verildi. Bir sonraki etkinlikte buluşmak üzere yemeğe katılan kurum çalışanlarına teşekkür etti.
Nevşehir Kapalı Ceza İnfaz Kurumu çalışanlarının gelenek haline getirdikleri yemekli toplantılarının bir yenisi Nevşehir'in yeni mekanlarından birinde düzenlendi

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Kapalı Ceza İnfaz Kurumu çalışanlarının gelenek haline getirdikleri yemekli toplantılarının bir yenisi Nevşehir'in yeni mekanlarından birinde düzenlendi.


Ambar memuru Hasan Doğan'ın emekliye ayrılması vesilesiyle bir araya gelen Ceza İnfaz kurumu çalışanlarına Sosyal Çalışma Uzmanı Büşra Doğan'ın sürprizi canlı müzik grubu çağrılarak yoğun iş temposunun getirdiği yorgunluğunu hep beraber söylenen türkü şarkılar ile eğlenerek attılar.


Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından verilen teşekkür belgesi Kurum Müdürü Kağan Gençer emekli olan Hasan Doğan'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek verildi.


Bir sonraki etkinlikte buluşmak üzere yemeğe katılan kurum çalışanlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.