MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

BAL Ligi 5. Grupta Haftanın Sonuçları Puan Durumu

SPOR 26.11.2017 - 22:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

BAL Ligi 5. Grupta Haftanın Sonuçları Puan Durumu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.grupta 10.hafta maçları bugün oynanan müsabakalar ile tamamlandı.
  BAL Ligi 5.grupta 10.haftada haftanın maçında 68 Aksaray Belediyespor, Yozgatspor’u Dağılgan stadında ağırladı. Oldukça gergin geçen maçta tansiyonun zaman zaman yükseldiği dakikalarda her iki takımdan da birer oyuncu atıldı. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında bulduğu gollerle 68 Aksaray Belediyespor Yozgatspor’u 3-1 mağlup etmeyi başardı.   Haftanın en karlı takımı ise kendi saha ve seyircisi önünde Talasgücü Belediyespor’u 1-0 mağlup eden Nevşehirspor olurken bu sonucun ardından maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.   İşte 5.grupta haftanın sonuçları;   Nevşehirspor: 1 Talasgücü Belediyespor: 0   Adana Büyükşehir Belediyespor: 2 Arsuz Karaağaç: 1   Ceyhanspor: 8 Azatlıspor: 0   Aksaray Belediyespor: 3 Yozgatspor: 1   Kilis Belediyespor: 1 Kürkçüler Amatörspor:1   Belen Belediyespor:1  7 Mart Kadirli Demirspor: 1    
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.grupta 10.hafta maçları bugün oynanan müsabakalar ile tamamlandı.

 

BAL Ligi 5.grupta 10.haftada haftanın maçında 68 Aksaray Belediyespor, Yozgatspor’u Dağılgan stadında ağırladı. Oldukça gergin geçen maçta tansiyonun zaman zaman yükseldiği dakikalarda her iki takımdan da birer oyuncu atıldı. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında bulduğu gollerle 68 Aksaray Belediyespor Yozgatspor’u 3-1 mağlup etmeyi başardı.

 

Haftanın en karlı takımı ise kendi saha ve seyircisi önünde Talasgücü Belediyespor’u 1-0 mağlup eden Nevşehirspor olurken bu sonucun ardından maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

 

İşte 5.grupta haftanın sonuçları;

 

Nevşehirspor: 1 Talasgücü Belediyespor: 0

 

Adana Büyükşehir Belediyespor: 2 Arsuz Karaağaç: 1

 

Ceyhanspor: 8 Azatlıspor: 0

 

Aksaray Belediyespor: 3 Yozgatspor: 1

 

Kilis Belediyespor: 1 Kürkçüler Amatörspor:1

 

Belen Belediyespor:1  7 Mart Kadirli Demirspor: 1

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.