Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

BAL Ligi 5.Grup Haftanın Maçları ve Puan Durumu

SPOR 17.12.2017 - 18:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

BAL Ligi 5.Grup Haftanın Maçları ve Puan Durumu

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta ilk yarının son maçları bugün oynandı.
  Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.grupta bugün oynanan maçlar sonrasında ilk yarı tamamlandı. İlk yarıyı bugün deplasmanda Talasgücü Belediyespor’u 1-0 mağlup eden Aksaray Belediyespor lider tamamlarken ikinciliği ise Nevşehirspor elde etti. Yozgatspor ise kendi saha ve seyircisi önünde Kayseri Şekerspor ile 2-2 berabere kalarak büyük bir avantajı kaybetmiş oldu.   Haftanın sonuçları;   Kürkçüler Amatörspor: 3 Kadirli Demirspor:0   Yozgatspor:2 Kayseri Şekerspor:2   Azatlıspor: 0 Belen Belediyespor:2   Arsuz Karaağaçspor: 2 Kilis Belediyespor:2   Talasgücü: 0 Aksaray Belediyespor:1   Nevşehirspor:1 Ceyhanspor:0   
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta ilk yarının son maçları bugün oynandı.

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.grupta bugün oynanan maçlar sonrasında ilk yarı tamamlandı. İlk yarıyı bugün deplasmanda Talasgücü Belediyespor’u 1-0 mağlup eden Aksaray Belediyespor lider tamamlarken ikinciliği ise Nevşehirspor elde etti. Yozgatspor ise kendi saha ve seyircisi önünde Kayseri Şekerspor ile 2-2 berabere kalarak büyük bir avantajı kaybetmiş oldu.

 

Haftanın sonuçları;

 

Kürkçüler Amatörspor: 3 Kadirli Demirspor:0

 

Yozgatspor:2 Kayseri Şekerspor:2

 

Azatlıspor: 0 Belen Belediyespor:2

 

Arsuz Karaağaçspor: 2 Kilis Belediyespor:2

 

Talasgücü: 0 Aksaray Belediyespor:1

 

Nevşehirspor:1 Ceyhanspor:0 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.