Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

BAL Ligi 5.Grupta Haftanın Sonuçları ve Puan Durumu

SPOR 03.12.2017 - 16:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

BAL Ligi 5.Grupta Haftanın Sonuçları ve Puan Durumu

BAL Ligi 5.grupta Nevşehirspor’un bay geçtiği haftada Aksaray Belediyespor, Niğde temsilcisi Azatlı Belediyespor’u farklı mağlup ederek liderliğe oturdu.
  BAL Ligi 5.grupta oynanan maçlar sonrasında Aksaray Belediyespor, Niğde temsilcisi Azatlıspor’u deplasmanda 10-0 mağlup etti. Aksaray Belediyespor bu sonucun ardından 27 puan ile liderliğe otururken Nevşehirspor ve Yozgatspor ise 25 puanda kaldı.   5.grupta haftanın sonuçları   Kürkçüler Amatörspor: 2 Belen Belediyespor:0   Yozgatspor:3 Kilis Belediyespor:2   Azatlıspor:0 Aksaray Belediyespor:10   Arsuz Karaağaç: 1 Ceyhanspor:2   Talasgücü: 1 Adana Büyükşehir Belediyespor: 1   Kadirli Demirspor: 1 Kayseri Şekerspor:2    
BAL Ligi 5.grupta Nevşehirspor’un bay geçtiği haftada Aksaray Belediyespor, Niğde temsilcisi Azatlı Belediyespor’u farklı mağlup ederek liderliğe oturdu.

 

BAL Ligi 5.grupta oynanan maçlar sonrasında Aksaray Belediyespor, Niğde temsilcisi Azatlıspor’u deplasmanda 10-0 mağlup etti. Aksaray Belediyespor bu sonucun ardından 27 puan ile liderliğe otururken Nevşehirspor ve Yozgatspor ise 25 puanda kaldı.

 

5.grupta haftanın sonuçları

 

Kürkçüler Amatörspor: 2 Belen Belediyespor:0

 

Yozgatspor:3 Kilis Belediyespor:2

 

Azatlıspor:0 Aksaray Belediyespor:10

 

Arsuz Karaağaç: 1 Ceyhanspor:2

 

Talasgücü: 1 Adana Büyükşehir Belediyespor: 1

 

Kadirli Demirspor: 1 Kayseri Şekerspor:2

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.