Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Balak’ın koltuk sevdası bu seçimde devam ediyor

SİYASET 19.11.2018 - 10:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Balak’ın koltuk sevdası bu seçimde devam ediyor

Tuzköy eski belediye başkanı Ümit Balak bu seçimde aday adaylığı pas geçmedi.
  AK Parti’de 5 Kasım Pazartesi günü başlayan ve 16 Kasım Cuma günü sona eren aday adaylık başvuruları kapsamında her seçim öncesinde olduğu gibi bu seçimde de abone adaylar olması dikkatlerden kaçmadı.   2014 seçimleri öncesin de Tuzköy Beldesini mahalleye dönüşmesi sonrasında Tuzköy halkının büyük tepkilerine neden olan Ümit Balak 2014 yılında AK Parti’den Gülşehir Belediye Başkan aday adayı olmuş ancak gösterilmemişti. Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerini de pas geçmeyen Ümit Balak yine AK Parti’den Gülşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunması dikkatlerden kaçmadı.   AK Parti’den Gülşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yapan Ümit Balak’ın yeniden belediye başkan aday adaylığına başvurması Gülşehir kamuoyu tarafından acaba koltuk sevdası mı hizmet sevdası için mi yeniden aday adayı oldu sorusunu akıllara getirdi.
Tuzköy eski belediye başkanı Ümit Balak bu seçimde aday adaylığı pas geçmedi.

 

AK Parti’de 5 Kasım Pazartesi günü başlayan ve 16 Kasım Cuma günü sona eren aday adaylık başvuruları kapsamında her seçim öncesinde olduğu gibi bu seçimde de abone adaylar olması dikkatlerden kaçmadı.

 

2014 seçimleri öncesin de Tuzköy Beldesini mahalleye dönüşmesi sonrasında Tuzköy halkının büyük tepkilerine neden olan Ümit Balak 2014 yılında AK Parti’den Gülşehir Belediye Başkan aday adayı olmuş ancak gösterilmemişti. Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerini de pas geçmeyen Ümit Balak yine AK Parti’den Gülşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunması dikkatlerden kaçmadı.

 

AK Parti’den Gülşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurusu yapan Ümit Balak’ın yeniden belediye başkan aday adaylığına başvurması Gülşehir kamuoyu tarafından acaba koltuk sevdası mı hizmet sevdası için mi yeniden aday adayı oldu sorusunu akıllara getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.