MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Balcıgil Ürgüp'te söyleşiye katıldı

İLÇELER 25.10.2019 - 11:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Balcıgil Ürgüp'te söyleşiye katıldı

Hayatın Anlamı Kitap proje kapsamında Yazar, okur buluşmasında yazar Osman Balcıgil Ürgüplüler ile bir araya gelerek söyleşi programı yaptı.
  NEVŞEHİR(MHA) Hayatın Anlamı Kitap proje kapsamında Yazar, okur buluşmasında yazar Osman Balcıgil Ürgüplüler ile bir araya gelerek söyleşi programı yaptı.   Programa Hayatın Anlamı Kitap proje koordinatörü Arzu Güleryüz Maraşlı, Gülcihan Öner, kurum müdürleri, öğretmen,öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar.   Moderatörlüğünü Sena Yiğit'in yaptığı programda, Yazar Osman Balcıgil yazarlık hayatı boyunca edinmiş olduğu tecrübeleri, konuklara anlattı.   Program yazarın sevenlerine kitap imzalaması ile sona erdi.
Hayatın Anlamı Kitap proje kapsamında Yazar, okur buluşmasında yazar Osman Balcıgil Ürgüplüler ile bir araya gelerek söyleşi programı yaptı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Hayatın Anlamı Kitap proje kapsamında Yazar, okur buluşmasında yazar Osman Balcıgil Ürgüplüler ile bir araya gelerek söyleşi programı yaptı.

 

Programa Hayatın Anlamı Kitap proje koordinatörü Arzu Güleryüz Maraşlı, Gülcihan Öner, kurum müdürleri, öğretmen,öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar.

 

Moderatörlüğünü Sena Yiğit'in yaptığı programda, Yazar Osman Balcıgil yazarlık hayatı boyunca edinmiş olduğu tecrübeleri, konuklara anlattı.

 

Program yazarın sevenlerine kitap imzalaması ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.