Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Balon festivali Kapadokya’da otelleri doldurdu

TURİZM 25.08.2021 - 10:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Balon festivali Kapadokya’da otelleri doldurdu

Pasha Balloons tarafından düzenlenen 2.Uluslararası Kapadokya Balon Festivali öncesinde Kapadokya’da bulunan otellerde yer bulmak neredeyse zorlaştı.
  Türkiye’nin ilk balon festivalini düzenleyen Pasha Balloons bu yıl 2.Uluslararası Kapadokya Balon festivalini düzenliyor. 28 Ağustos tarihinde başlayacak olan balon festivali 30 Ağustos tarihinde havalanacak balonlar ile sona erecek.   TÜROFED Başkan Yardımcısı Yakup Dinler yaptığı açıklamada, Pasha Balloons tarafından düzenlenecek olan 2.Uluslararası Kapadokya balon festivaliyle birlikte Kapadokya bölgesinde otellerde doluluk oranının yüzde 95’lere ulaştığını ifade etti.  Dinler, “ Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Uluslararası Kapadokya Balon festivali 29 Ağustos Cumartesi günü başlıyor. Festival öncesinde bölgemizde bulunan otellerde yüzde 85-90 oranında doluluk oranlarına ulaştık. Bölgemizin tanıtımı açısından son derece önemli olan bu festivali düzenleyen Pasha Balloons Yönetim Kurulu Başkanı Halis Aydoğan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Pasha Balloons tarafından düzenlenen 2.Uluslararası Kapadokya Balon Festivali öncesinde Kapadokya’da bulunan otellerde yer bulmak neredeyse zorlaştı.

 

Türkiye’nin ilk balon festivalini düzenleyen Pasha Balloons bu yıl 2.Uluslararası Kapadokya Balon festivalini düzenliyor. 28 Ağustos tarihinde başlayacak olan balon festivali 30 Ağustos tarihinde havalanacak balonlar ile sona erecek.

 

TÜROFED Başkan Yardımcısı Yakup Dinler yaptığı açıklamada, Pasha Balloons tarafından düzenlenecek olan 2.Uluslararası Kapadokya balon festivaliyle birlikte Kapadokya bölgesinde otellerde doluluk oranının yüzde 95’lere ulaştığını ifade etti.  Dinler, “ Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Uluslararası Kapadokya Balon festivali 29 Ağustos Cumartesi günü başlıyor. Festival öncesinde bölgemizde bulunan otellerde yüzde 85-90 oranında doluluk oranlarına ulaştık. Bölgemizin tanıtımı açısından son derece önemli olan bu festivali düzenleyen Pasha Balloons Yönetim Kurulu Başkanı Halis Aydoğan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.