MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Balonlar Eşliğinde Kapadokya Büyülüyor

TURİZM 22.09.2018 - 10:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Balonlar Eşliğinde Kapadokya Büyülüyor

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde sabahın erken saatlerinde havalanan sıcak hava balon turları bölgeyi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistleri büyülüyor.
  Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’da günün ağarmasıyla başlayan sıcak hava balon turları bölgeyi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistleri büyülüyor. Sabahın erken saatlerinde Kapadokya bölgesini kuş bakışı izlemenin mutluluğunu sıcak hava balon turlarına katılarak yerden yaklaşık bin 500 metre yükseklikten izleyen turistler eşsiz manzara karşısında büyülenirken peribacaları ile birlikte sıcak hava balonlarını ölümsüzleştirmek isteyen bazı turistlerde Göreme’de bulunan aşıklar tepesinde bu anları ölümsüzleştiriyor.   Sabahın erken saatlerinde Göreme’de bulunan aşıklar tepesinde buluşan yüzlerce turist peribacaları ile birlikte balonların eşsiz manzarası karşısında adeta büyülü bir gizeme kapılırken bazı turistler ise yanlarında getirmiş oldukları eşyalardan kendilerine dekor yaparak peribacaları ve balonları adeta bir stüdyo havası vererek fotoğraf çektiriyor.
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde sabahın erken saatlerinde havalanan sıcak hava balon turları bölgeyi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistleri büyülüyor.

 

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’da günün ağarmasıyla başlayan sıcak hava balon turları bölgeyi ziyarete gelen yerli ve yabancı turistleri büyülüyor. Sabahın erken saatlerinde Kapadokya bölgesini kuş bakışı izlemenin mutluluğunu sıcak hava balon turlarına katılarak yerden yaklaşık bin 500 metre yükseklikten izleyen turistler eşsiz manzara karşısında büyülenirken peribacaları ile birlikte sıcak hava balonlarını ölümsüzleştirmek isteyen bazı turistlerde Göreme’de bulunan aşıklar tepesinde bu anları ölümsüzleştiriyor.

 

Sabahın erken saatlerinde Göreme’de bulunan aşıklar tepesinde buluşan yüzlerce turist peribacaları ile birlikte balonların eşsiz manzarası karşısında adeta büyülü bir gizeme kapılırken bazı turistler ise yanlarında getirmiş oldukları eşyalardan kendilerine dekor yaparak peribacaları ve balonları adeta bir stüdyo havası vererek fotoğraf çektiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.