Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Baltacı SMMO'yu ziyaret etti

GÜNCEL 20.10.2020 - 11:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Baltacı SMMO'yu ziyaret etti

SGK İl Müdürü Mehmet Baltacı ve kurum idarecileri Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) SGK İl Müdürü Mehmet Baltacı ve kurum idarecileri Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.     Oda Başkanı Şerafettin Arslan, "Nevşehir SGK İl Müdürümüz Sayın Mehmet Baltacı, Müdür Yardımcısı Hatice Çiftçi ve Esin Koçer'in odamızı ziyaretinde 2020 Yılı Bilgilendirme ve rehberlik faaliyetleri kapsamında istihdam ve teşvikler ile COVİD-19 pandemi sürecinde Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sağlanan bilgi sunumlarından dolayı şahsım ve meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.    
SGK İl Müdürü Mehmet Baltacı ve kurum idarecileri Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) SGK İl Müdürü Mehmet Baltacı ve kurum idarecileri Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.  

 

Oda Başkanı Şerafettin Arslan, "Nevşehir SGK İl Müdürümüz Sayın Mehmet Baltacı, Müdür Yardımcısı Hatice Çiftçi ve Esin Koçer'in odamızı ziyaretinde 2020 Yılı Bilgilendirme ve rehberlik faaliyetleri kapsamında istihdam ve teşvikler ile COVİD-19 pandemi sürecinde Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sağlanan bilgi sunumlarından dolayı şahsım ve meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.