Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

BALYOZ GELİYOR!..

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2013 - 13:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

BALYOZ GELİYOR!..

Nevşehir'in ve yıların eskitemediği Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer her hafta birbirinden ilginç köşe yazıları ile yine Nevşehir'de ses getirecek. Nevşehir'de bugüne kadar kimsenin yazamadıklarını , söyleyemediklerini her zaman her platformda dile getiren Başer bundan böyle lalehaber.com okuyucuları için yazacak. Nevşehir'in kanayan yaralarına her zaman parmak basan Gazeteci Muammer Başer, siyasetten, ekonomiye, Nevşehir'in her türlü giderilemeyen sorunlarını yazacağı yazı dizisi önümüzde ki günlerden itibaren sizler ile birlikte olacak. Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Muammer Başer'e bizlerde lalehaber.com haber sitesi olarak aramıza hoş geldin Balyoz diyoruz. 
Nevşehir'in ve yıların eskitemediği Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer her hafta birbirinden ilginç köşe yazıları ile yine Nevşehir'de ses getirecek. Nevşehir'de bugüne kadar kimsenin yazamadıklarını , söyleyemediklerini her zaman her platformda dile getiren Başer bundan böyle lalehaber.com okuyucuları için yazacak.
Nevşehir'in kanayan yaralarına her zaman parmak basan Gazeteci Muammer Başer, siyasetten, ekonomiye, Nevşehir'in her türlü giderilemeyen sorunlarını yazacağı yazı dizisi önümüzde ki günlerden itibaren sizler ile birlikte olacak.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyet Başkanı Muammer Başer'e bizlerde lalehaber.com haber sitesi olarak aramıza hoş geldin Balyoz diyoruz. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.