Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Barata’dan birlik başkanlığına ziyaret

NEVŞEHİR 23.11.2019 - 12:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Barata’dan birlik başkanlığına ziyaret

İş-Kur İl Müdürü Arif Sıddık Barata Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığını ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) İş-Kur İl Müdürü Arif Sıddık Barata Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığını ziyaret etti.   Ziyaretinde Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ile Bakkal ve Bayiler Odası Başkanı Yaşar Göncü ile istişarelerde bulunan İl Müdürü Barata, müdürlüğün esnaf ve sanatkara yönelik uygulamalarıyla ilgili de bilgiler aktardı.   İl Müdürü Barata’ya ziyaretinden dolayı teşekkür eden Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, kurum ve kuruluşlar ile esnaf sanatkar camiası arasında köprü olmaya devam edeceklerini de belirtti.
İş-Kur İl Müdürü Arif Sıddık Barata Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığını ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) İş-Kur İl Müdürü Arif Sıddık Barata Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığını ziyaret etti.

 

Ziyaretinde Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ile Bakkal ve Bayiler Odası Başkanı Yaşar Göncü ile istişarelerde bulunan İl Müdürü Barata, müdürlüğün esnaf ve sanatkara yönelik uygulamalarıyla ilgili de bilgiler aktardı.

 

İl Müdürü Barata’ya ziyaretinden dolayı teşekkür eden Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, kurum ve kuruluşlar ile esnaf sanatkar camiası arasında köprü olmaya devam edeceklerini de belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.