Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Barata’dan personeline teşekkür

NEVŞEHİR 19.09.2019 - 13:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Barata’dan personeline teşekkür

İş-Kur’da toplum yararına çalışma programı çerçevesinde alımlar başladı.
  NEVŞEHİR(MHA) İş-Kur’da toplum yararına çalışma programı çerçevesinde alımlar başladı.   Yaklaşık 3 bin kişinin müracaatta bulunduğu programın aksamaması, müracaatların herhangi bir aksamaya mahal verilmeden yapılması konusunda gayretli bir çalışma sergileyen kurum çalışanlarına teşekkür il müdürü Barata’dan geldi.   İl Müdürü Arif Sıddık Barata, “Nevşehir İŞKUR olarak TYP alımlarında 3 bin kişinin müracaatlarını dışarıda sıra oluşmadan hızlı bir şekilde alan ve Sabah 07.30 da kuruma gelip 18.30 da giden Özverili ve gayretli tüm personelime yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.
İş-Kur’da toplum yararına çalışma programı çerçevesinde alımlar başladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) İş-Kur’da toplum yararına çalışma programı çerçevesinde alımlar başladı.

 

Yaklaşık 3 bin kişinin müracaatta bulunduğu programın aksamaması, müracaatların herhangi bir aksamaya mahal verilmeden yapılması konusunda gayretli bir çalışma sergileyen kurum çalışanlarına teşekkür il müdürü Barata’dan geldi.

 

İl Müdürü Arif Sıddık Barata, “Nevşehir İŞKUR olarak TYP alımlarında 3 bin kişinin müracaatlarını dışarıda sıra oluşmadan hızlı bir şekilde alan ve Sabah 07.30 da kuruma gelip 18.30 da giden Özverili ve gayretli tüm personelime yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.