Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Baro Başkanlığında Seçim Heyecanı Yaşanacak

GÜNCEL 05.10.2018 - 17:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Baro Başkanlığında Seçim Heyecanı Yaşanacak

Nevşehir Baro Başkanlığında 6 Ekim Cumartesi günü seçim heyecanı yaşanacak.
  Baro Başkanlığında 6 Ekim Cumartesi günü Hukukçular Konağında seçim heyecanı yaşanacak. Saat 10.00’da başlayacak olağan kurulda öğleden sonra ise oy verme işlemi başlayacak.   Mevcut başkan Necmi Öncül’ün tek aday olarak katılacağı seçimlerde Öncül’ün yönetimde çalışacağı isimler geçtiğimiz dönem ile aynı olmasına tepki gösteren bazı avukatlar ise yönetim kuruluna adaylıklarını açıklaması seçimlerin daha de heyecanlı geçmesine sahne olacak.   Baro Başkanlığında yapılacak olan seçimler öncesinde ise Baro Başkanı Necmi Öncül’e karşı ise kendilerine “Bağımsız Demokratik Avukatlar Grubu” olarak nitelendiren avukatlar Burhan Kaplan, Ahmet Tombalak, Özgür Arıtürk, Münevver Can, Sema Yurtbilir Yavuz, Samla Asır Kahraman, İhsan Akdaş, Murat Özkaya yönetim kuruluna adaylıklarını açıklarken İhsan Uçman ve Ertuğrul Erdem denetim kuruluna, Ömer Çölyen, Serdar Kürşat Uzel, Tuna Yazıcı disiplin kuruluna ve Uğur Kemikli ile Merih İlbağı ise delege olarak adaylıklarını açıkladı.  
Nevşehir Baro Başkanlığında 6 Ekim Cumartesi günü seçim heyecanı yaşanacak.

 

Baro Başkanlığında 6 Ekim Cumartesi günü Hukukçular Konağında seçim heyecanı yaşanacak. Saat 10.00’da başlayacak olağan kurulda öğleden sonra ise oy verme işlemi başlayacak.

 

Mevcut başkan Necmi Öncül’ün tek aday olarak katılacağı seçimlerde Öncül’ün yönetimde çalışacağı isimler geçtiğimiz dönem ile aynı olmasına tepki gösteren bazı avukatlar ise yönetim kuruluna adaylıklarını açıklaması seçimlerin daha de heyecanlı geçmesine sahne olacak.

 

Baro Başkanlığında yapılacak olan seçimler öncesinde ise Baro Başkanı Necmi Öncül’e karşı ise kendilerine “Bağımsız Demokratik Avukatlar Grubu” olarak nitelendiren avukatlar Burhan Kaplan, Ahmet Tombalak, Özgür Arıtürk, Münevver Can, Sema Yurtbilir Yavuz, Samla Asır Kahraman, İhsan Akdaş, Murat Özkaya yönetim kuruluna adaylıklarını açıklarken İhsan Uçman ve Ertuğrul Erdem denetim kuruluna, Ömer Çölyen, Serdar Kürşat Uzel, Tuna Yazıcı disiplin kuruluna ve Uğur Kemikli ile Merih İlbağı ise delege olarak adaylıklarını açıkladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.