MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Baro’nun Yeni Hizmet Binası Şimdilik Askıda

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.07.2014 - 18:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Baro’nun Yeni Hizmet Binası Şimdilik Askıda

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Barosu kendisine ait bir hizmet binasının olması için girişimlerde bulundu. Ancak, Karasoku ve civarındaki kentsel dönüşüm uygulamalarının henüz başlamaması nedeniyle Baro’nun bu isteği şimdilik askıda görünüyor.   Yeni adliye Lojmanları ve ardından yeni adliye binasının yapımı ile birlikte Nevşehir Barosunun da bu mevkide bulunmasını amaçlayan Nevşehir Barosunun girişimleri şimdilik beklemede kaldı.   Konuyla ilgili Nevşehir Baro Başkanı Avukat Fahri Korucu, “Konuyla ilgili Nevşehir Belediyemiz bize destek olacak. Ancak Karasoku ve civarındaki mahallelerin kentsel dönüşümü ile ilgili birlikte yeni adliye binamızın yanında bir alan planlanıyor baro hizmet binası için. Henüz bu konuda bir gelişme yaşanmadığı için bizde beklemedeyiz” dedi.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Barosu kendisine ait bir hizmet binasının olması için girişimlerde bulundu. Ancak, Karasoku ve civarındaki kentsel dönüşüm uygulamalarının henüz başlamaması nedeniyle Baro’nun bu isteği şimdilik askıda görünüyor.
 
Yeni adliye Lojmanları ve ardından yeni adliye binasının yapımı ile birlikte Nevşehir Barosunun da bu mevkide bulunmasını amaçlayan Nevşehir Barosunun girişimleri şimdilik beklemede kaldı.
 
Konuyla ilgili Nevşehir Baro Başkanı Avukat Fahri Korucu, “Konuyla ilgili Nevşehir Belediyemiz bize destek olacak. Ancak Karasoku ve civarındaki mahallelerin kentsel dönüşümü ile ilgili birlikte yeni adliye binamızın yanında bir alan planlanıyor baro hizmet binası için. Henüz bu konuda bir gelişme yaşanmadığı için bizde beklemedeyiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.