Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başakşehir Kaymakamı Tekin, Kapadokya standını ziyaret etti

TURİZM 31.01.2019 - 12:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başakşehir Kaymakamı Tekin, Kapadokya standını ziyaret etti

İstanbul’da düzenlenen 23.Uluslararası EMİT turizm fuarında tanıtılan Kapadokya standını Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin ziyaret etti.
  EMİT fuarının açılışına katılan Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Kapadokya standını ziyaret ederek İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici ve fuara katılan belediye başkanları ile bir süre görüşerek stant hakkına bilgiler aldı. Kapadokya standı ziyaretinde açıklamada bulunan Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, “ EMİT fuarına katılarak bölgemizin güzelliklerini tanıtan Nevşehir’den gelen hemşerilerimiz ile bir araya gelmekten dolayı son derece mutluyum. Kapadokya bölgemizin dünyada eşi benzeri olmamasıyla birlikte doğal güzelliklerini anlatan turizmcilerimize teşekkür ederim” diye konuştu.   Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin’i belediye başkanları çeşitli hediyeler takdim ederken ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi. 
İstanbul’da düzenlenen 23.Uluslararası EMİT turizm fuarında tanıtılan Kapadokya standını Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin ziyaret etti.

 

EMİT fuarının açılışına katılan Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Kapadokya standını ziyaret ederek İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici ve fuara katılan belediye başkanları ile bir süre görüşerek stant hakkına bilgiler aldı. Kapadokya standı ziyaretinde açıklamada bulunan Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, “ EMİT fuarına katılarak bölgemizin güzelliklerini tanıtan Nevşehir’den gelen hemşerilerimiz ile bir araya gelmekten dolayı son derece mutluyum. Kapadokya bölgemizin dünyada eşi benzeri olmamasıyla birlikte doğal güzelliklerini anlatan turizmcilerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin’i belediye başkanları çeşitli hediyeler takdim ederken ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.