Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başbakan'dan Kredi Kartı ve Kredi Mağdurlarına Müjde

GÜNCEL 22.09.2016 - 10:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başbakan'dan Kredi Kartı ve Kredi Mağdurlarına Müjde

Başbakan Yıldırım, gıda alışverişlerinde kredi kartına taksit yapılması tartışmalarına son noktayı koydu.
Başbakan Binali Yıldırım Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı ardından açıklama yaptı. Yıldırım, kredilerde taksit sınırının yükseltildiğini belirtti.     Başbakan Yıldırım, yeni dönemde kredilerde sınırını 9 aydan 12 aya çıkarıldığını ifade etti. Mevcut borçlar için de yapılandırma kararını açıklayan Yıldırım, şöyle konuştu:     BORÇLAR YAPILANDIRILIYOR   "Borç bakiyelerinin yeniden yapılandırma imkanı getiriyoruz. Baştan yapmışsınız taksitleri sonra ödeme zorluğu içine girdiniz. Değiştirebiliyorsunuz, yeniden yapılandırma yapıyorsunuz. Bir defaya mahsus olmak üzere 72 aya kadar yeniden yapılandırma imkanı getiriyoruz. Bu ihtiyaç kredileriyle ilgili bir düzenleme. Tüketici kredilerindeki vade 36 aydan 48 aya çıkarıldı.'' dedi.     'GIDA ALIMINDA TAKSİT YOK'   Öte yandan Yıldırım, kredi kartında alt limitin 5 bin 200 liraya çıkarıldığını ve kredi kartına gıda alımında taksit olmadığını belirtti.
Başbakan Yıldırım, gıda alışverişlerinde kredi kartına taksit yapılması tartışmalarına son noktayı koydu.

Başbakan Binali Yıldırım Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı ardından açıklama yaptı. Yıldırım, kredilerde taksit sınırının yükseltildiğini belirtti.

 

 

Başbakan Yıldırım, yeni dönemde kredilerde sınırını 9 aydan 12 aya çıkarıldığını ifade etti. Mevcut borçlar için de yapılandırma kararını açıklayan Yıldırım, şöyle konuştu:

 

 

BORÇLAR YAPILANDIRILIYOR

 

"Borç bakiyelerinin yeniden yapılandırma imkanı getiriyoruz. Baştan yapmışsınız taksitleri sonra ödeme zorluğu içine girdiniz. Değiştirebiliyorsunuz, yeniden yapılandırma yapıyorsunuz. Bir defaya mahsus olmak üzere 72 aya kadar yeniden yapılandırma imkanı getiriyoruz. Bu ihtiyaç kredileriyle ilgili bir düzenleme. Tüketici kredilerindeki vade 36 aydan 48 aya çıkarıldı.'' dedi.

 

 

'GIDA ALIMINDA TAKSİT YOK'

 

Öte yandan Yıldırım, kredi kartında alt limitin 5 bin 200 liraya çıkarıldığını ve kredi kartına gıda alımında taksit olmadığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.