MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başbakan Yıldırım'dan Yeni Yıl Mesajı

GÜNCEL 31.12.2016 - 17:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başbakan Yıldırım'dan Yeni Yıl Mesajı

Başbakan Binali Yıldırım, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başbakan Binali Yıldırım, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.   ''BU YIL DA MİLLETÇE BİRBİRİMİZE KENETLENECEĞİZ''   Başbakan Yıldırım, yayımladığı yeni yıl mesajında, "Darbe teşebbüsleriyle, terörle, tedhişle ülkemizi zayıf düşürmeye çalışanlar emellerine asla ulaşamayacak, millet-devlet kenetlenmesi karşısında mutlaka hezimete uğrayacaklardır. Bu yıl da milletçe birbirimize kenetleneceğiz. Ülkemiz, 2017 yılında emin adımlarla yoluna devam edecektir." ifadelerini kullandı.   Başbakan Yıldırım yeni yıl mesajında şunları söyledi:   KARDEŞLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAYACAK   ''Demokratik istikrarı, hukuk düzenimizi ve ülkemizin güvenliğini gözümüzün ışığı gibi koruyacağız. Cumhurbaşkanımızın liderliği, muhalefet partilerimizin elbirliği ile toplumsal dayanışmayı daha çok büyütecek ve terörü bertaraf edeceğiz. Huzurumuzu, kardeşliğimizi kimse bozamayacak.Aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetine asla halel getirmeyeceğiz.   Birlik ve beraberliğimiz devam ettikçe, inanıyorum ki, ülkemizin hukukuna, kardeşliğimize ve demokrasimize yönelebilecek her türlü tehdit bertaraf olmaya mahkûm olacaktır.   2017'DE KALKINMAYA ODAKLANACAĞIZ   2017’yi üreterek, çalışarak en iyi şekilde değerlendireceğiz. Anayasa değişikliği ile ülkemiz ve demokrasimiz çok daha güçlü olacak. Sınırlarımızı korumakta bir an bile fedakârlıktan kaçınmayacağız. Ülkemizin güvenliğini sağlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. 2017’de sosyal adalete, refah ve ekonomik kalkınmaya daha çok odaklanacağız.   TÜRKİYE, KÜRESEL VE BÖLGESEL BARIŞ İÇİN SORUMLULUK ÜSTLENMEYE DEVAM EDECEK   Türkiye, demokrasi, insan hakları ve kalkınma yolundaki çabasını yeni başarılarla taçlandırdıkça sadece kendi sınırları içerisinde değil, bölgesinde ve dünyada da bir istikrar ve güç merkezi olacak. Dünyadaki ve bölgemizdeki kritik gelişmelerden dolayı barışçı rolü daha çok anlaşılan Türkiye, insanlık onurunu yükseltmek için küresel ve bölgesel barışın tesisinde sorumluluk üstlenmeye devam edecektir.   ''TÜRKİYE'NİN YILDIZI DAHA DA PARLAYACAK''   Aziz vatandaşlarım, Türkiye’nin ufku geniş, önü açık, yarınları umut dolu, geleceği aydınlıktır. İnanıyorum ki, önümüzdeki dönemde, Türkiye’nin yıldızı daha da parlayacak; bütün dünya ülkemizin, milletimizin başarılarını konuşacaktır.   Bu umutlarla yeni yılınızı kutluyor; 2017 yılının ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için barış, huzur ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyor, bütün vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum.''  
Başbakan Binali Yıldırım, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başbakan Binali Yıldırım, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

''BU YIL DA MİLLETÇE BİRBİRİMİZE KENETLENECEĞİZ''
 

Başbakan Yıldırım, yayımladığı yeni yıl mesajında, "Darbe teşebbüsleriyle, terörle, tedhişle ülkemizi zayıf düşürmeye çalışanlar emellerine asla ulaşamayacak, millet-devlet kenetlenmesi karşısında mutlaka hezimete uğrayacaklardır. Bu yıl da milletçe birbirimize kenetleneceğiz.

Ülkemiz, 2017 yılında emin adımlarla yoluna devam edecektir." ifadelerini kullandı.

 

Başbakan Yıldırım yeni yıl mesajında şunları söyledi:

 

KARDEŞLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAYACAK
 

''Demokratik istikrarı, hukuk düzenimizi ve ülkemizin güvenliğini gözümüzün ışığı gibi koruyacağız. Cumhurbaşkanımızın liderliği, muhalefet partilerimizin elbirliği ile toplumsal dayanışmayı daha çok büyütecek ve terörü bertaraf edeceğiz. Huzurumuzu, kardeşliğimizi kimse bozamayacak.Aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetine asla halel getirmeyeceğiz.

 

Birlik ve beraberliğimiz devam ettikçe, inanıyorum ki, ülkemizin hukukuna, kardeşliğimize ve demokrasimize yönelebilecek her türlü tehdit bertaraf olmaya mahkûm olacaktır.

 

2017'DE KALKINMAYA ODAKLANACAĞIZ
 

2017’yi üreterek, çalışarak en iyi şekilde değerlendireceğiz. Anayasa değişikliği ile ülkemiz ve demokrasimiz çok daha güçlü olacak. Sınırlarımızı korumakta bir an bile fedakârlıktan kaçınmayacağız. Ülkemizin güvenliğini sağlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. 2017’de sosyal adalete, refah ve ekonomik kalkınmaya daha çok odaklanacağız.

 

TÜRKİYE, KÜRESEL VE BÖLGESEL BARIŞ İÇİN SORUMLULUK ÜSTLENMEYE DEVAM EDECEK
 

Türkiye, demokrasi, insan hakları ve kalkınma yolundaki çabasını yeni başarılarla taçlandırdıkça sadece kendi sınırları içerisinde değil, bölgesinde ve dünyada da bir istikrar ve güç merkezi olacak. Dünyadaki ve bölgemizdeki kritik gelişmelerden dolayı barışçı rolü daha çok anlaşılan Türkiye, insanlık onurunu yükseltmek için küresel ve bölgesel barışın tesisinde sorumluluk üstlenmeye devam edecektir.

 

''TÜRKİYE'NİN YILDIZI DAHA DA PARLAYACAK''
 

Aziz vatandaşlarım, Türkiye’nin ufku geniş, önü açık, yarınları umut dolu, geleceği aydınlıktır. İnanıyorum ki, önümüzdeki dönemde, Türkiye’nin yıldızı daha da parlayacak; bütün dünya ülkemizin, milletimizin başarılarını konuşacaktır.

 

Bu umutlarla yeni yılınızı kutluyor; 2017 yılının ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için barış, huzur ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyor, bütün vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum.''

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.