MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başbakan Yıldırım, Nevşehir’e Geliyor

SİYASET 05.01.2018 - 08:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başbakan Yıldırım, Nevşehir’e Geliyor

Başbakan Binali Yıldırım 6 Ocak Cumartesi günü AK Parti 6.Olağan İl Kongresine katılmak üzere Nevşehir’e geliyor.
  Başbakan Binali Yıldırım 6 Ocak Cumartesi günü Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda saat 12.00’de başlayacak olan AK Parti 6.Olağan kongresine katılmak üzere Nevşehir’e geliyor. Başbakan Yıldırım burada kongreye katılanlara hitap edecekken yeni yönetim ile birlikte 2019 seçimlerine hazırız mesajını vermesi bekleniyor.   Başbakan Binali Yıldırım AK Parti 6.Olağan kongresinin ardından ise Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenecek olan yemeğe katılacak. Burada iş adamları ile birlikte bir araya gelecek olan Başbakan Yıldırım daha sonra ise Kırşehir İl Kongresine katılmak üzere Nevşehir’den ayrılacak. 
Başbakan Binali Yıldırım 6 Ocak Cumartesi günü AK Parti 6.Olağan İl Kongresine katılmak üzere Nevşehir’e geliyor.

 

Başbakan Binali Yıldırım 6 Ocak Cumartesi günü Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda saat 12.00’de başlayacak olan AK Parti 6.Olağan kongresine katılmak üzere Nevşehir’e geliyor. Başbakan Yıldırım burada kongreye katılanlara hitap edecekken yeni yönetim ile birlikte 2019 seçimlerine hazırız mesajını vermesi bekleniyor.

 

Başbakan Binali Yıldırım AK Parti 6.Olağan kongresinin ardından ise Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenecek olan yemeğe katılacak. Burada iş adamları ile birlikte bir araya gelecek olan Başbakan Yıldırım daha sonra ise Kırşehir İl Kongresine katılmak üzere Nevşehir’den ayrılacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.