Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başbakan Yıldırım, Nevşehir Programı Belli Oldu

GÜNCEL 04.03.2017 - 10:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başbakan Yıldırım, Nevşehir Programı Belli Oldu

Başbakan Binali Yıldırım’ın Nevşehir programı belli oldu.
  Başbakan Binali Yıldırım’ın Nevşehir programı belli oldu.   Başbakan Binali Yıldırım bugün saat 16.00’da Diriliş Meydanında başlayacak olan mitingi yaklaşık 2 saat sürecek. Başbakan Yıldırım saha sonra ise saat 18.00’de Nevşehir Valiliğini ziyaret edecek. Burada Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’tan kısa bir brifing alacak olan Başbakan Yıldırım daha sonra ise Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret edecek. Burada Nevşehirli iş adamları ile bir araya gelecek olan Başbakan Yıldırım akşam yemeğini de burada yiyecek. 
Başbakan Binali Yıldırım’ın Nevşehir programı belli oldu.

 

Başbakan Binali Yıldırım’ın Nevşehir programı belli oldu.

 

Başbakan Binali Yıldırım bugün saat 16.00’da Diriliş Meydanında başlayacak olan mitingi yaklaşık 2 saat sürecek. Başbakan Yıldırım saha sonra ise saat 18.00’de Nevşehir Valiliğini ziyaret edecek. Burada Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’tan kısa bir brifing alacak olan Başbakan Yıldırım daha sonra ise Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret edecek. Burada Nevşehirli iş adamları ile bir araya gelecek olan Başbakan Yıldırım akşam yemeğini de burada yiyecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.