MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başbakanlık YTB Heyeti Rektör Bağlı'yı Ziyaret Etti

GÜNCEL 29.01.2018 - 20:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başbakanlık YTB Heyeti Rektör Bağlı'yı Ziyaret Etti

Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı (YTB) Uluslararası Öğrenciler Daire Başkanı Murat Kazancı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret etti.
  YTB Uluslararası Öğrenciler Daire Başkanı Murat Kazancı beraberindeki heyet ile birlikte Rektör  Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı makamında ziyaret etti. Üniversitenin Genel Sekreteri ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz ile Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Abdulkadir Binici’nin hazır bulunduğu ziyaretlerinde Rektör Bağlı ile bir süre görüşen Daire Başkanı Kazancı ve beraberindeki heyet, uluslararası öğrenciler için gerçekleştirilen kültürel ve sosyal çalışmalar hakkında bilgi verdi.   Başkan Kazancı ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Rektör Bağlı ise, üniversitede eğitim-öğretim gören uluslararası öğrencilerin eğitimlerini en iyi şekilde tamamlamalarının yanı sıra kendilerinin talep ve isteklerinin karşılanmasına yönelik üzerlerine düşeni yapmakta olduklarını ifade etti.   Başkan Kazancı ziyaretlerinin sonunda  Rektör Bağlı’ya ‘İslam Düşünce Atlası’ hediye ederken, Rektör Bağlı da kendilerine plaket takdiminde bulundu. 
Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı (YTB) Uluslararası Öğrenciler Daire Başkanı Murat Kazancı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret etti.

 

YTB Uluslararası Öğrenciler Daire Başkanı Murat Kazancı beraberindeki heyet ile birlikte Rektör  Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı makamında ziyaret etti. Üniversitenin Genel Sekreteri ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz ile Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Abdulkadir Binici’nin hazır bulunduğu ziyaretlerinde Rektör Bağlı ile bir süre görüşen Daire Başkanı Kazancı ve beraberindeki heyet, uluslararası öğrenciler için gerçekleştirilen kültürel ve sosyal çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Başkan Kazancı ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Rektör Bağlı ise, üniversitede eğitim-öğretim gören uluslararası öğrencilerin eğitimlerini en iyi şekilde tamamlamalarının yanı sıra kendilerinin talep ve isteklerinin karşılanmasına yönelik üzerlerine düşeni yapmakta olduklarını ifade etti.

 

Başkan Kazancı ziyaretlerinin sonunda  Rektör Bağlı’ya ‘İslam Düşünce Atlası’ hediye ederken, Rektör Bağlı da kendilerine plaket takdiminde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.