MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başdere Köyünde Çok Amaçlı Salon Açılışı Yapıldı

İLÇELER 25.11.2017 - 18:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başdere Köyünde Çok Amaçlı Salon Açılışı Yapıldı

Nevşehir Vali Vekili Ahmet Soley, Ürgüp İlçesine bağlı Başdere Köyü’nde Çok Amaçlı Salon’un açılışına katıldı.
  Açılış törenine Vali Vekili Ahmet Soley, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Başdere Muhtarı Mevlüt Aydemir, Müze Müdürü Murat Gülyaz ve köy halkı katıldı.   Kurdelenin kesiminin ardından açılış gerçekleşti ve akabinde tesis gezildi. Vali Vekili Soley, Başdere halkına çeşitli imkanlar sunan Çok Amaçlı Salon’un açılışını gerçekleştirdik. Köy halkına hayırlı, uğurlu olsun temennisinde bulundu ve emeği geçenlere teşekkür etti.   Daha sonra katılımcılara tesiste ikramlarda bulunuldu. Bir süre yapılan hasbihalin ardından program sona erdi.
Nevşehir Vali Vekili Ahmet Soley, Ürgüp İlçesine bağlı Başdere Köyü’nde Çok Amaçlı Salon’un açılışına katıldı.

 

Açılış törenine Vali Vekili Ahmet Soley, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider ve Murat Göktürk, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Başdere Muhtarı Mevlüt Aydemir, Müze Müdürü Murat Gülyaz ve köy halkı katıldı.

 

Kurdelenin kesiminin ardından açılış gerçekleşti ve akabinde tesis gezildi. Vali Vekili Soley, Başdere halkına çeşitli imkanlar sunan Çok Amaçlı Salon’un açılışını gerçekleştirdik. Köy halkına hayırlı, uğurlu olsun temennisinde bulundu ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Daha sonra katılımcılara tesiste ikramlarda bulunuldu. Bir süre yapılan hasbihalin ardından program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.