Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başer’den Aday Adaylarına Çağrı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2013 - 17:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başer’den Aday Adaylarına Çağrı

Önce Projelerinizi Açıklayın NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer, yerel seçimler öncesinde belediye başkan aday adaylarına seslenerek projeleri ile öne çıkmaları tavsiyesinde bulundu. Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti olarak hemen hemen her seçimde bu taleplerini gündeme getirdiklerini kaydeden Cemiyet Başkanı Başer, belediye başkan aday adaylarının aday olmaları ya da seçilmeleri durumunda neler yapabileceklerini, ilçe ya da beldelerine ne tür hizmetleri kazandırabileceklerini kamuoyuna açıklamaları çağrısında bulundu. Nevşehir kamuoyunun da belediye başkan aday adaylarından bunu beklediğini sözlerine ekleyen Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti BaşkanıMuammer Başer, “Duyuyoruz ki, bir Uçhisar beldesinden 16 belediye başkan aday adayı olduğunu. İlimize bağlı ilçe ve beldelerde değişik siyasi partilerden oldukça fazla aday adayının bulunduğunu öğreniyor ve görüyoruz. Herkes basında bir bakımda yer bulmaya başladı. Biz Gazeteciler Cemiyeti olarak hemen hemen her seçimde bir çağrıda bulunuyoruz. Aday adaylarının da bulundukları yerleşim merkezine, aday oldukları hizmet yarışında projelerini ortaya koyarak basında yer bulmalarını istiyoruz. Bu aday adaylarının bulunduğu ilçeye, beldeye katkısı ne olacak?. Hangi projeleri var?. Bunları açıklamalarını istiyoruz. Ne yapmak istiyor?. Bunları basındaki arkadaşlarımızla ister internet haberciliği, ister radyo ve gazete haberleri ya da yerel televizyon mensuplarıyla da paylaşmalarını ve kamuoyuna yansıtmalarını istiyoruz. Böylece Nevşehir halkı da söz konusu aday adayının ne yapmak istediğini bilsin, mevcut belediye başkanından bu aday adayının daha iyi projelerle gelmek istediğini görsün. Aday adaylarına buradan sesleniyorum Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti olarak Lütfen Projelerinizi Basın ve Yayın kuruluşları ile paylaşın” diye konuştu.

Önce Projelerinizi Açıklayın

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer, yerel seçimler öncesinde belediye başkan aday adaylarına seslenerek projeleri ile öne çıkmaları tavsiyesinde bulundu.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti olarak hemen hemen her seçimde bu taleplerini gündeme getirdiklerini kaydeden Cemiyet Başkanı Başer, belediye başkan aday adaylarının aday olmaları ya da seçilmeleri durumunda neler yapabileceklerini, ilçe ya da beldelerine ne tür hizmetleri kazandırabileceklerini kamuoyuna açıklamaları çağrısında bulundu.

Nevşehir kamuoyunun da belediye başkan aday adaylarından bunu beklediğini sözlerine ekleyen Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti BaşkanıMuammer Başer, “Duyuyoruz ki, bir Uçhisar beldesinden 16 belediye başkan aday adayı olduğunu. İlimize bağlı ilçe ve beldelerde değişik siyasi partilerden oldukça fazla aday adayının bulunduğunu öğreniyor ve görüyoruz. Herkes basında bir bakımda yer bulmaya başladı. Biz Gazeteciler Cemiyeti olarak hemen hemen her seçimde bir çağrıda bulunuyoruz. Aday adaylarının da bulundukları yerleşim merkezine, aday oldukları hizmet yarışında projelerini ortaya koyarak basında yer bulmalarını istiyoruz. Bu aday adaylarının bulunduğu ilçeye, beldeye katkısı ne olacak?. Hangi projeleri var?. Bunları açıklamalarını istiyoruz. Ne yapmak istiyor?. Bunları basındaki arkadaşlarımızla ister internet haberciliği, ister radyo ve gazete haberleri ya da yerel televizyon mensuplarıyla da paylaşmalarını ve kamuoyuna yansıtmalarını istiyoruz. Böylece Nevşehir halkı da söz konusu aday adayının ne yapmak istediğini bilsin, mevcut belediye başkanından bu aday adayının daha iyi projelerle gelmek istediğini görsün. Aday adaylarına buradan sesleniyorum Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti olarak Lütfen Projelerinizi Basın ve Yayın kuruluşları ile paylaşın” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.