Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başıboş Köpeğin Asma Köprü Keyfi

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2014 - 19:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başıboş Köpeğin Asma Köprü Keyfi

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Avanos ilçesine uğrayıp asma köprüden geçmeyeniniz yoktur.   Son Yıllarda yapılan yatırımlarla birlikte Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir’in en önemli sayfiye merkezi haline gelen Avanos ilçesinde bulunan Asma Köprü sadece insanların değil, zaman zaman başı boş köpeklerinde uğrak yeri.   Fotoğrafta da görüldüğü gibi her gün yüzlerce insanın üzerinden salına salına geçtiği asma köprü üzerinde etrafından gelip geçenlere aldırış etmeden yatan bir başıboş köpek kimilerini korkuttu, kimilerini şaşırttı.   Kimilerinin yanına durup fotoğraf bile çektirdiği bu duruma kimse olumsuz yaklaşmadı.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in Avanos ilçesine uğrayıp asma köprüden geçmeyeniniz yoktur.
 
Son Yıllarda yapılan yatırımlarla birlikte Kapadokya bölgesinin başkenti Nevşehir’in en önemli sayfiye merkezi haline gelen Avanos ilçesinde bulunan Asma Köprü sadece insanların değil, zaman zaman başı boş köpeklerinde uğrak yeri.
 
Fotoğrafta da görüldüğü gibi her gün yüzlerce insanın üzerinden salına salına geçtiği asma köprü üzerinde etrafından gelip geçenlere aldırış etmeden yatan bir başıboş köpek kimilerini korkuttu, kimilerini şaşırttı.
 
Kimilerinin yanına durup fotoğraf bile çektirdiği bu duruma kimse olumsuz yaklaşmadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.