MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başıboş köpeklerin cadde gezintisi

NEVŞEHİR 08.04.2020 - 12:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başıboş köpeklerin cadde gezintisi

Korona virüs tedbirleri kapsamında il merkezinin en işlek caddesinin trafiğe kapatılması başıboş köpeklerin işine geldi.
  NEVŞEHİR(MHA) Korona virüs tedbirleri kapsamında il merkezinin en işlek caddesinin trafiğe kapatılması başıboş köpeklerin işine geldi.   İl Pandemi kurulunun kararıyla birlikte Atatürk Bulvarının araç trafiğine kapatılmasıyla birlikte vatandaşların genel itibariyle sokağa çıkmamaya özen göstermesi başıboş köpeklerin caddelerde, ara sokaklarda cirit atmasına neden oldu.   Genel akşam ve gece saatlerinde il merkezinde işlek alanlarda gözlenen başıboş köpeklerde belki de uzun yıllardır göremedikleri, uzun yıllarda göremeyecekleri bu fırsatı tepmeyip cadde gezintisine çıktılar.  
Korona virüs tedbirleri kapsamında il merkezinin en işlek caddesinin trafiğe kapatılması başıboş köpeklerin işine geldi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Korona virüs tedbirleri kapsamında il merkezinin en işlek caddesinin trafiğe kapatılması başıboş köpeklerin işine geldi.

 

İl Pandemi kurulunun kararıyla birlikte Atatürk Bulvarının araç trafiğine kapatılmasıyla birlikte vatandaşların genel itibariyle sokağa çıkmamaya özen göstermesi başıboş köpeklerin caddelerde, ara sokaklarda cirit atmasına neden oldu.

 

Genel akşam ve gece saatlerinde il merkezinde işlek alanlarda gözlenen başıboş köpeklerde belki de uzun yıllardır göremedikleri, uzun yıllarda göremeyecekleri bu fırsatı tepmeyip cadde gezintisine çıktılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.