MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Aktürk'ten Dünya İnsan Hakları Günü mesajı

İLÇELER 10.12.2019 - 14:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Aktürk'ten Dünya İnsan Hakları Günü mesajı

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk 10 Aralık Dünya İnsan Hakları ile ilgili mesaj yayımladı.
  Ürgüp Belediye Başkanı  Mehmet Aktürk 10 Aralık Dünya İnsan Hakları ile ilgili mesaj yayımladı.   Mesajında; ''Türk Milleti bu coğrafya üzerinde var olduğu günden bugüne kadar rengi, dili, dini ne olursa olsun bütün insanların huzur ve barış içinde yaşadığı, esenlik yurdu haline getiren bir ulus olmuştur. İnsan Hakları Evrensel Bildirgesini kabul eden ülkelerin de başında gelen Türkiye, bu tür konularda daima olumlu adımlar atmış ve taraf olmuştur. Bu nedenle tüm insanlara renk, ırk, inanç ve cinsiyet gibi ayrımcı kavramlardan ve davranışlardan uzak, eşit hak ve özgür yaşamanın gerekliliği içinde sevgi, saygı ve hoşgörüyle yaklaşılmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününü kutlar, sevgi ve saygılar sunarım'' dedi.
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk 10 Aralık Dünya İnsan Hakları ile ilgili mesaj yayımladı.

 

Ürgüp Belediye Başkanı  Mehmet Aktürk 10 Aralık Dünya İnsan Hakları ile ilgili mesaj yayımladı.

 

Mesajında;

''Türk Milleti bu coğrafya üzerinde var olduğu günden bugüne kadar rengi, dili, dini ne olursa olsun bütün insanların huzur ve barış içinde yaşadığı, esenlik yurdu haline getiren bir ulus olmuştur. İnsan Hakları Evrensel Bildirgesini kabul eden ülkelerin de başında gelen Türkiye, bu tür konularda daima olumlu adımlar atmış ve taraf olmuştur. Bu nedenle tüm insanlara renk, ırk, inanç ve cinsiyet gibi ayrımcı kavramlardan ve davranışlardan uzak, eşit hak ve özgür yaşamanın gerekliliği içinde sevgi, saygı ve hoşgörüyle yaklaşılmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Gününü kutlar, sevgi ve saygılar sunarım'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.