Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Aktürk'ten Zümrüdü Anka dizi setine ziyaret

İLÇELER 19.12.2019 - 09:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Aktürk'ten Zümrüdü Anka dizi setine ziyaret

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ürgüp'te çekimleri başlayan "Zümrüdü Anka" dizisinin setini ziyaret etti.
  Ürgüp'ün Karağandere Mahallesinde çekimlerin yapıldığı konakta Yönetmen Cemal Şan'ı ve dizi ekibini ziyaret eden Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, kendilerini Ürgüp'te görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.   Belediye olarak bölgenin ve ilçenin tanıtımında dizilere ve filmlere önem verdiklerini belirten Aktürk, "Çekimlerine Ürgüp'te başlanan dizinin tecrübeli yönetmen Cemal Şan ve güçlü oyuncu kadrosuyla uzun yıllar sürecek bir yapım olacağı kanaatindeyim. Çekimlerin hayırlı olmasını diliyor, başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.   Cemal Şan yönetmenliğinde çekimlerine başlanan dizi, Pastel yapım tarafından Alp Navruz Ceren Yılmaz ve Miray Akay gibi oyuncularla 2020 yılında FOX TV'de ekrana gelecek.
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ürgüp'te çekimleri başlayan "Zümrüdü Anka" dizisinin setini ziyaret etti.

 

Ürgüp'ün Karağandere Mahallesinde çekimlerin yapıldığı konakta Yönetmen Cemal Şan'ı ve dizi ekibini ziyaret eden Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, kendilerini Ürgüp'te görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Belediye olarak bölgenin ve ilçenin tanıtımında dizilere ve filmlere önem verdiklerini belirten Aktürk, "Çekimlerine Ürgüp'te başlanan dizinin tecrübeli yönetmen Cemal Şan ve güçlü oyuncu kadrosuyla uzun yıllar sürecek bir yapım olacağı kanaatindeyim. Çekimlerin hayırlı olmasını diliyor, başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

 

Cemal Şan yönetmenliğinde çekimlerine başlanan dizi, Pastel yapım tarafından Alp Navruz Ceren Yılmaz ve Miray Akay gibi oyuncularla 2020 yılında FOX TV'de ekrana gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.