Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Aktürk’ün 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajı

İLÇELER 09.11.2021 - 17:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Aktürk’ün 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajı

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
    Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Aktürk, mesajında şu ifadelere yer verdi:   “Cumhuriyetin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.   10 Kasım, Türk Milleti için Atatürk’ü anma günü olduğu kadar sahip olunan değerlerin kıymetinin bilindiği, eşsiz bir eser olan Cumhuriyetin erdemlerini hayatımızda etkin kılmamız gerektiğini hatırlatan bir gündür. Aziz Milletimiz hiçbir zaman Mustafa Kemal Atatürk’ü, ilkelerini, aziz hatırasını unutmamıştır ve unutmayacaktır. Bağımsızlık Savaşımızın önderi, Cumhuriyetimizin banisi Mustafa Kemal Atatürk, sonsuza kadar Milletimizin gönlünde yaşayacaktır.   Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun şahsında silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyorum” İfadelerini kullandı.
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Aktürk, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Cumhuriyetin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

 

10 Kasım, Türk Milleti için Atatürk’ü anma günü olduğu kadar sahip olunan değerlerin kıymetinin bilindiği, eşsiz bir eser olan Cumhuriyetin erdemlerini hayatımızda etkin kılmamız gerektiğini hatırlatan bir gündür. Aziz Milletimiz hiçbir zaman Mustafa Kemal Atatürk’ü, ilkelerini, aziz hatırasını unutmamıştır ve unutmayacaktır. Bağımsızlık Savaşımızın önderi, Cumhuriyetimizin banisi Mustafa Kemal Atatürk, sonsuza kadar Milletimizin gönlünde yaşayacaktır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun şahsında silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyorum” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.