MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Aktürk’ün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

GÜNCEL 28.10.2020 - 16:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Aktürk’ün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Başkan Aktürk, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türk Milleti’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 97. yıldönümünü kutlamanın gururu içerisindeyiz.   97 yıl önce büyük bir özveri, umut ve heyecanla kurulan Cumhuriyetimizi Şehitlerimizin ve Gazilerimizin kutsal bir emaneti olarak bizden önceki nesillerden devraldık. Bizlere bu topraklarda yaşama imkanını sunabilmek için canlarını feda eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Şehit ve Gazilerimizi bir kez daha şükran ve minnetle anıyor, tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum. Tarihte eşine az rastlanır bir destanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, o günden bu yana vizyonunu geliştirerek emin adımlarla geleceğe yürümekte ve muasır medeniyeti yakalamış modern ve büyük Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir.”                                                                                                                                         
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Aktürk, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türk Milleti’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 97. yıldönümünü kutlamanın gururu içerisindeyiz.

 

97 yıl önce büyük bir özveri, umut ve heyecanla kurulan Cumhuriyetimizi Şehitlerimizin ve Gazilerimizin kutsal bir emaneti olarak bizden önceki nesillerden devraldık. Bizlere bu topraklarda yaşama imkanını sunabilmek için canlarını feda eden başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Şehit ve Gazilerimizi bir kez daha şükran ve minnetle anıyor, tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.

Tarihte eşine az rastlanır bir destanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, o günden bu yana vizyonunu geliştirerek emin adımlarla geleceğe yürümekte ve muasır medeniyeti yakalamış modern ve büyük Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir.”

                                                                                                                                        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.