Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Aktürk’ün Anneler Günü mesajı

İLÇELER 09.05.2020 - 21:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Aktürk’ün Anneler Günü mesajı

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
  Başkan Aktürk mesajında “Ayakları altına cennet vaat edilen en değerlilerimiz annelerimizin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyor, ahirete irtihal etmiş tüm annelere de Allah’tan rahmet diliyorum.” Dedi.   Aktürk mesajına şöyle devam etti: “Varlıklarıyla her zaman güç bulduğumuz annelerimiz yaşam boyu yol göstericimiz olmuşlardır. Hayatımızın en değerli varlığı olan, baş tacımız annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Onları hayatımızın sadece bir günü değil, dünyaya gözlerimizi ilk açtığımız andan itibaren hatırlamalıyız. En güzel anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin tek beklentisi, bizlere gösterdikleri sevgi ve ilgiyi onlara da htirmektir. Bu yüzden hiçbir hediyenin anne sevgisinin üzerinde olmadığı unutulmamalıdır.   Yaşamımızda bizi, belki de karşılıksız seven tek varlık annelerimizdir. Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca çalışan anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının da en önemli güvencesidir.   Hoşgörünün, fedakârlığın, sabrın, sevginin ve saygının sınırsız kaynağı tüm annelerimizin; anneler gününü kutluyor, her günü aynı sevinç ve coşkuyla yaşamaları temennisiyle saygılar sunuyorum.”
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Aktürk mesajında “Ayakları altına cennet vaat edilen en değerlilerimiz annelerimizin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyor, ahirete irtihal etmiş tüm annelere de Allah’tan rahmet diliyorum.” Dedi.

 

Aktürk mesajına şöyle devam etti: “Varlıklarıyla her zaman güç bulduğumuz annelerimiz yaşam boyu yol göstericimiz olmuşlardır. Hayatımızın en değerli varlığı olan, baş tacımız annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Onları hayatımızın sadece bir günü değil, dünyaya gözlerimizi ilk açtığımız andan itibaren hatırlamalıyız. En güzel anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin tek beklentisi, bizlere gösterdikleri sevgi ve ilgiyi onlara da htirmektir. Bu yüzden hiçbir hediyenin anne sevgisinin üzerinde olmadığı unutulmamalıdır.

 

Yaşamımızda bizi, belki de karşılıksız seven tek varlık annelerimizdir. Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca çalışan anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının da en önemli güvencesidir.

 

Hoşgörünün, fedakârlığın, sabrın, sevginin ve saygının sınırsız kaynağı tüm annelerimizin; anneler gününü kutluyor, her günü aynı sevinç ve coşkuyla yaşamaları temennisiyle saygılar sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.