Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Ali Türker’den Ocağa davet

NEVŞEHİR 18.01.2019 - 12:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Ali Türker’den Ocağa davet

Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, okulların ara yıl tatiline girmesi ile birlikte gençlere “mutlu tatiller” diyerek, onları açtıkları kurslara davet etti.
  Her daim gençlerin yanında olan ve onların en iyi şartlarda yetişmesi için tüm imkanlarını seferber eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, bu ara yıl tatilinde de boş durmuyor. Başkan Ali Türker önderliğinde tatil boyunca gençlere çeşitli kurslara verilerek spor kampları da düzenlenecek.   Tüm öğrencilerin her daim yanında olduklarını vurgulayan Başkan Ali Türker açıklamasında şunları söyledi; “Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı olarak her zaman yanında olduğumuz ilk ve ortaöğretim öğrencilerimizle birlikte bir eğitim öğretim yarı yılını daha geride bıraktık. Öğrenci kardeşlerimizin karne heyecanına ortak oluyor, başarılı belge alan tüm öğrencilerimizi can-ı gönülden kutluyoruz. Nispeten daha başarısız sonuçlar alan öğrencilerimize ise hep yanlarında olduğumuzu hatırlatıyor, gelecek dönemden itibaren daha başarılı olmalarını diliyoruz. Ayrıca tüm yarıyıl tatili boyunca ocağımızda çeşitli alanlarda açılan kurslarımıza tüm kardeşlerimizi bekliyoruz.”
Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, okulların ara yıl tatiline girmesi ile birlikte gençlere “mutlu tatiller” diyerek, onları açtıkları kurslara davet etti.

 

Her daim gençlerin yanında olan ve onların en iyi şartlarda yetişmesi için tüm imkanlarını seferber eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, bu ara yıl tatilinde de boş durmuyor. Başkan Ali Türker önderliğinde tatil boyunca gençlere çeşitli kurslara verilerek spor kampları da düzenlenecek.

 

Tüm öğrencilerin her daim yanında olduklarını vurgulayan Başkan Ali Türker açıklamasında şunları söyledi; “Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı olarak her zaman yanında olduğumuz ilk ve ortaöğretim öğrencilerimizle birlikte bir eğitim öğretim yarı yılını daha geride bıraktık. Öğrenci kardeşlerimizin karne heyecanına ortak oluyor, başarılı belge alan tüm öğrencilerimizi can-ı gönülden kutluyoruz. Nispeten daha başarısız sonuçlar alan öğrencilerimize ise hep yanlarında olduğumuzu hatırlatıyor, gelecek dönemden itibaren daha başarılı olmalarını diliyoruz. Ayrıca tüm yarıyıl tatili boyunca ocağımızda çeşitli alanlarda açılan kurslarımıza tüm kardeşlerimizi bekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.