MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Altınışık'tan teşekkür ve hayırlı olsun mesajı

NEVŞEHİR 11.06.2020 - 14:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Altınışık'tan teşekkür ve hayırlı olsun mesajı

Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, Çanakkale Valiliği görevine atanan İlhami Aktaş'a teşekkür ederken, Nevşehir Valiliği görevine atanan İnci Sezer Becel'e ise hayırlı olsun dileğinde bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, Çanakkale Valiliği görevine atanan İlhami Aktaş'a teşekkür ederken, Nevşehir Valiliği görevine atanan İnci Sezer Becel'e ise hayırlı olsun dileğinde bulundu.   Altınışık, "2016 Yılında Nevşehir Valisi olarak göreve başlayan, 15 Temmuz hain darbe girişiminde Nevşehir'de oldukça başarılı bir duruş sergileyen, Muhtarlarımıza her zaman büyük önem ve öncelik veren Sayın Valimiz İlhami Aktaş Çanakkale ilimize atanmıştır. Kendisine ilimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Öte yandan bir dönem Gülşehir ilçe kaymakamlığı görevinde bulunduktan sonra Nevşehir Valiliği görevine atanan Sayın İnci Sezer Becel'e ise Nevşehir Valiliği görevinin hayırlı olmasını diliyor ve şimdiden kendisine başarılar diliyoruz" dedi.  
Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, Çanakkale Valiliği görevine atanan İlhami Aktaş'a teşekkür ederken, Nevşehir Valiliği görevine atanan İnci Sezer Becel'e ise hayırlı olsun dileğinde bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Altınışık, Çanakkale Valiliği görevine atanan İlhami Aktaş'a teşekkür ederken, Nevşehir Valiliği görevine atanan İnci Sezer Becel'e ise hayırlı olsun dileğinde bulundu.

 

Altınışık, "2016 Yılında Nevşehir Valisi olarak göreve başlayan, 15 Temmuz hain darbe girişiminde Nevşehir'de oldukça başarılı bir duruş sergileyen, Muhtarlarımıza her zaman büyük önem ve öncelik veren Sayın Valimiz İlhami Aktaş Çanakkale ilimize atanmıştır. Kendisine ilimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. Öte yandan bir dönem Gülşehir ilçe kaymakamlığı görevinde bulunduktan sonra Nevşehir Valiliği görevine atanan Sayın İnci Sezer Becel'e ise Nevşehir Valiliği görevinin hayırlı olmasını diliyor ve şimdiden kendisine başarılar diliyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.