Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Arı, 10 Kasım Atatürk’ü anma programına katıldı

GÜNCEL 10.11.2019 - 12:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Arı, 10 Kasım Atatürk’ü anma programına katıldı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 81’inci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programına katıldı.
  Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen program 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğraflarının yer aldığı serginin açılışı ile başladı.   Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden programda günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından İlkokullar ve Ortaokullar arası ‘Atatürk’ konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.   Program Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryonun sahnelenmesi ile son buldu.   Anma programına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Jandarma Komutanı Albay Hüsamettin Erol, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 81’inci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programına katıldı.

 

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen program 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğraflarının yer aldığı serginin açılışı ile başladı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden programda günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından İlkokullar ve Ortaokullar arası ‘Atatürk’ konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

 

Program Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryonun sahnelenmesi ile son buldu.

 

Anma programına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, İl Jandarma Komutanı Albay Hüsamettin Erol, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.