MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Arı, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı

BELEDİYELER 09.12.2020 - 11:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Arı, AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.   Türkiye'nin yanı sıra dünyanın farklı coğrafyalarından "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde yayımlanan 750 binin üzerindeki kare arasından belirlenen 76 seçkin fotoğrafı inceleyen Arı, oyunu verdi.   Arı, haber kategorisinde Özkan Bilgin’in "Van'da çığ felaketi", yaşamda Behçet Alkan'ın "Koronavirüs döneminde açık hava sineması", sporda ise Elif Öztürk'ün "Statlarda koronavirüs önlemleri" fotoğraflarını oyladı.   Rasim Arı, Anadolu Ajansının tüm dünyada toplumların sesi olduğunu söyledi.   AA çalışanlarını fedakarca gayretleri nedeniyle tebrik ettiğini belirten Arı, şöyle konuştu:   "Anadolu Ajansının geleneksel etkinliğinde dünyadan ve Türkiye'den çok özel fotoğraflar paylaşılıyor. Bu kadar güzel işlere imza atan Ajansın oylamasına katılmaktan mutluluk duyuyorum. Oylamaya sunulanlar arasında Belediyemizin arabalı sinema etkinliğini anlatan muhteşem bir fotoğraf da var. Bu durum hem heyecan duymamızı hem de oylamamızı gerektiriyordu, görevimizi yaptık."   AA’nın düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılmak isteyenler https://photovideorate.aa.com.tr/Photo?categoryid=2 linkini tıklayarak oylarını kullanabilecek.  
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

 

Türkiye'nin yanı sıra dünyanın farklı coğrafyalarından "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde yayımlanan 750 binin üzerindeki kare arasından belirlenen 76 seçkin fotoğrafı inceleyen Arı, oyunu verdi.

 

Arı, haber kategorisinde Özkan Bilgin’in "Van'da çığ felaketi", yaşamda Behçet Alkan'ın "Koronavirüs döneminde açık hava sineması", sporda ise Elif Öztürk'ün "Statlarda koronavirüs önlemleri" fotoğraflarını oyladı.

 

Rasim Arı, Anadolu Ajansının tüm dünyada toplumların sesi olduğunu söyledi.

 

AA çalışanlarını fedakarca gayretleri nedeniyle tebrik ettiğini belirten Arı, şöyle konuştu:

 

"Anadolu Ajansının geleneksel etkinliğinde dünyadan ve Türkiye'den çok özel fotoğraflar paylaşılıyor. Bu kadar güzel işlere imza atan Ajansın oylamasına katılmaktan mutluluk duyuyorum. Oylamaya sunulanlar arasında Belediyemizin arabalı sinema etkinliğini anlatan muhteşem bir fotoğraf da var. Bu durum hem heyecan duymamızı hem de oylamamızı gerektiriyordu, görevimizi yaptık."

 

AA’nın düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılmak isteyenler https://photovideorate.aa.com.tr/Photo?categoryid=2 linkini tıklayarak oylarını kullanabilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.