Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Arı'dan çocuklara 23 Nisan hediyesi

BELEDİYELER 23.04.2020 - 14:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Arı'dan çocuklara 23 Nisan hediyesi

Nevşehir Belediyesi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kentteki 5 bin çocuğa oyuncak dağıtıldı.
  Nevşehir Belediyesi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kentteki 5 bin çocuğa oyuncak dağıtıldı.   Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan çocukları unutmadı. Bayram coşkusunu bu yıl evlerinde yaşamak durumunda kalan ve mahallelerine gelen Nevşehir Belediyesi 23 Nisan Otobüsü ile eğlenen çocuklar için 5 bin adet oyuncak hazırlandı.   Üzerinde Belediye Başkanı Rasim Arı’nın çocuklara bayram mesajlarının yer aldığı oyuncaklar, Başkan Arı’nın yanı sıra başkan yardımcıları ve birim müdürleri tarafından ziyaret edilen 22 mahallede evlerindeki çocuklara dağıtıldı.   Tüm çocukların bayramlarını kutlayan Başkan Arı: “Sevgili çocuklar, sizler ülkemizin gerçek sahipleri, yarınlarımızın geleceği ve necip milletimizin yükselecek değerlerisiniz. Sizlerle birlikte daha güzel ve modern bir Nevşehir’i geleceğe taşımak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin yarınlara daha mutlu ve umutlu bakabilmesi bizim en büyük mutluluk kaynağımız olacaktır. Milletimizin aydınlık yarınlarını kucaklayan siz yavrularımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuzdur.” dedi.  
Nevşehir Belediyesi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kentteki 5 bin çocuğa oyuncak dağıtıldı.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kentteki 5 bin çocuğa oyuncak dağıtıldı.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan çocukları unutmadı. Bayram coşkusunu bu yıl evlerinde yaşamak durumunda kalan ve mahallelerine gelen Nevşehir Belediyesi 23 Nisan Otobüsü ile eğlenen çocuklar için 5 bin adet oyuncak hazırlandı.

 

Üzerinde Belediye Başkanı Rasim Arı’nın çocuklara bayram mesajlarının yer aldığı oyuncaklar, Başkan Arı’nın yanı sıra başkan yardımcıları ve birim müdürleri tarafından ziyaret edilen 22 mahallede evlerindeki çocuklara dağıtıldı.

 

Tüm çocukların bayramlarını kutlayan Başkan Arı: “Sevgili çocuklar, sizler ülkemizin gerçek sahipleri, yarınlarımızın geleceği ve necip milletimizin yükselecek değerlerisiniz. Sizlerle birlikte daha güzel ve modern bir Nevşehir’i geleceğe taşımak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin yarınlara daha mutlu ve umutlu bakabilmesi bizim en büyük mutluluk kaynağımız olacaktır. Milletimizin aydınlık yarınlarını kucaklayan siz yavrularımızın sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuzdur.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.