MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Arı’dan esnafa kira ve destek müjdesi

BELEDİYELER 06.01.2021 - 20:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Arı’dan esnafa kira ve destek müjdesi

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Koronavirüs (kovid-19) tedbirleri kapsamında esnaflara destek olmak amacıyla belediyeye ait işyerlerinde faaliyet gösteren esnafların Ocak-Şubat ve Mart ayı kira bedellerinin ötelenerek 2021 yılı için kira artışı yapmama kararı aldıklarını açıkladı.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Koronavirüs (kovid-19) tedbirleri kapsamında esnaflara destek olmak amacıyla belediyeye ait işyerlerinde faaliyet gösteren esnafların Ocak-Şubat ve Mart ayı kira bedellerinin ötelenerek 2021 yılı için kira artışı yapmama kararı aldıklarını açıkladı.   Belediye Başkanı Rasim Arı, pandemi döneminin olumsuz etkilerini azaltmak için işletmelere destek olacaklarınıaçıklayarak bu kapsamda belediye meclisinde bir dizi kararlar aldıklarını ifade etti.   “Gün dayanışma ve birliktelik günüdür. Esnafımızı mağdur etmeyeceğiz” diyen Başkan Arı, mülkiyeti Nevşehir Belediyesi’ne ait olan işyerlerinde faaliyet gösteren tüm esnafların kira sürelerini 3 ay uzattıklarını ve kiracıların Ocak-Şubat ve Mart aylarında ödeyecekleri kira bedellerini Mayıs-Haziran ve Temmuz ayına ötelediklerini açıkladı.    Ayrıca Nevşehir Belediyesi’nin bütün kiracılarına enflasyon farkı kira artışı da uygulamayacağını söyleyen Arı, her zaman vatandaşın ve esnafın yanında olduklarını vurguladı.   KAHVEHANE İŞLETMELERİNE 500 TL DESTEK VE PERSONEL SERVİS HATLARI İÇİN İNDİRİM   Esnafa rahat bir nefes aldırabilmek amacıyla farklı uygulamaları devreye aldıklarını belirten Başkan Arı, şehir merkezinde pandemi süresince kapalı kalan 32 kahvehane işletmesine Nevşehir Belediyesi olarak bir defaya mahsus 500TL maddi destek sağlayacaklarını da sözlerine ekledi.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Koronavirüs (kovid-19) tedbirleri kapsamında esnaflara destek olmak amacıyla belediyeye ait işyerlerinde faaliyet gösteren esnafların Ocak-Şubat ve Mart ayı kira bedellerinin ötelenerek 2021 yılı için kira artışı yapmama kararı aldıklarını açıkladı.


Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Koronavirüs (kovid-19) tedbirleri kapsamında esnaflara destek olmak amacıyla belediyeye ait işyerlerinde faaliyet gösteren esnafların Ocak-Şubat ve Mart ayı kira bedellerinin ötelenerek 2021 yılı için kira artışı yapmama kararı aldıklarını açıkladı.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı, pandemi döneminin olumsuz etkilerini azaltmak için işletmelere destek olacaklarınıaçıklayarak bu kapsamda belediye meclisinde bir dizi kararlar aldıklarını ifade etti.

 

“Gün dayanışma ve birliktelik günüdür. Esnafımızı mağdur etmeyeceğiz” diyen Başkan Arı, mülkiyeti Nevşehir Belediyesi’ne ait olan işyerlerinde faaliyet gösteren tüm esnafların kira sürelerini 3 ay uzattıklarını ve kiracıların Ocak-Şubat ve Mart aylarında ödeyecekleri kira bedellerini Mayıs-Haziran ve Temmuz ayına ötelediklerini açıkladı. 

 

Ayrıca Nevşehir Belediyesi’nin bütün kiracılarına enflasyon farkı kira artışı da uygulamayacağını söyleyen Arı, her zaman vatandaşın ve esnafın yanında olduklarını vurguladı.

 

KAHVEHANE İŞLETMELERİNE 500 TL DESTEK VE PERSONEL SERVİS HATLARI İÇİN İNDİRİM

 

Esnafa rahat bir nefes aldırabilmek amacıyla farklı uygulamaları devreye aldıklarını belirten Başkan Arı, şehir merkezinde pandemi süresince kapalı kalan 32 kahvehane işletmesine Nevşehir Belediyesi olarak bir defaya mahsus 500TL maddi destek sağlayacaklarını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.