Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Arı'dan Nevşehir Belediyespor'a kutlama

SPOR 16.05.2019 - 15:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Arı'dan Nevşehir Belediyespor'a kutlama

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 2. Lige Yükselme Play-Off müsabakaları yarı final karşılaşmasında deplasmanda Tire 1922 Spor’u 1-0 yenerek finale yükselen Nevşehir Belediyespor’u tebrik etti.
  Belediye Başkanı Rasim Arı, 2. Lige Yükselme Play-Off müsabakaları yarı final karşılaşmasında rakibi Tire 1922 Spor’u yenerek finale yükselen Nevşehir Belediyespor’un bu başarısının tüm şehri sevince boğduğunu söyledi. Takımla şehrin bütünleştiğinde neler yapabileceğini bir kez daha gösterdiğini kaydeden Arı: “Sezona şampiyonluk parolası ile başlamıştık ama olmadı. Ligin ikinci yarısında beklemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Buna karşın biz bu takıma inandık. Futbolcularımız da yarı finalde ellerinden geleni yaptı. Tüm futbolcu kardeşlerimizi, teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Nevşehir Belediyespor hak ettiği yere gelecek, inşallah takımımız çok daha iyi noktalara gelecek. Yeter ki biz inanalım, el ele gönül gönüle destek vermeye devam edelim” dedi.   Kırmızı Beyaz renklere gönül veren tüm taraftarların büyük bir heyecanla final müsabakasını beklediğini söyleyen Arı, Nevşehirlilerin yıllardır hasretini çektiği 2. Lige takımın yükseleceğine inandığını vurguladı.   Arı: “Her platformda desteklediğimiz, başarısı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığımız Nevşehir Belediyespor’un iyi gününde de kötü gününde de yanında olduk, inşallah bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bu şehir takımına sahip çıktıkça bugün olduğu gibi başarı da arkasından gelecektir. Bir kez daha Nevşehir Belediyesporumuzu tebrik ediyor, finalde başarılar diliyorum." diye konuştu.   Nevşehir Belediyespor, stad ve şehri ileriki günlerde TFF tarafından açıklanacak final müsabakasında Ergene Velimeşe Spor ile karşılaşacak.   Play-off final müsabakaları 22, 23 ve 24 Mayıs tarihlerinde tek maç usulüne göre oynanacak. Her grupta finali kazanan takım TFF 2. Lig'e yükselecek.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 2. Lige Yükselme Play-Off müsabakaları yarı final karşılaşmasında deplasmanda Tire 1922 Spor’u 1-0 yenerek finale yükselen Nevşehir Belediyespor’u tebrik etti.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı, 2. Lige Yükselme Play-Off müsabakaları yarı final karşılaşmasında rakibi Tire 1922 Spor’u yenerek finale yükselen Nevşehir Belediyespor’un bu başarısının tüm şehri sevince boğduğunu söyledi. Takımla şehrin bütünleştiğinde neler yapabileceğini bir kez daha gösterdiğini kaydeden Arı: “Sezona şampiyonluk parolası ile başlamıştık ama olmadı. Ligin ikinci yarısında beklemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Buna karşın biz bu takıma inandık. Futbolcularımız da yarı finalde ellerinden geleni yaptı. Tüm futbolcu kardeşlerimizi, teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Nevşehir Belediyespor hak ettiği yere gelecek, inşallah takımımız çok daha iyi noktalara gelecek. Yeter ki biz inanalım, el ele gönül gönüle destek vermeye devam edelim” dedi.

 

Kırmızı Beyaz renklere gönül veren tüm taraftarların büyük bir heyecanla final müsabakasını beklediğini söyleyen Arı, Nevşehirlilerin yıllardır hasretini çektiği 2. Lige takımın yükseleceğine inandığını vurguladı.

 

Arı: “Her platformda desteklediğimiz, başarısı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığımız Nevşehir Belediyespor’un iyi gününde de kötü gününde de yanında olduk, inşallah bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bu şehir takımına sahip çıktıkça bugün olduğu gibi başarı da arkasından gelecektir. Bir kez daha Nevşehir Belediyesporumuzu tebrik ediyor, finalde başarılar diliyorum." diye konuştu.

 

Nevşehir Belediyespor, stad ve şehri ileriki günlerde TFF tarafından açıklanacak final müsabakasında Ergene Velimeşe Spor ile karşılaşacak.

 

Play-off final müsabakaları 22, 23 ve 24 Mayıs tarihlerinde tek maç usulüne göre oynanacak. Her grupta finali kazanan takım TFF 2. Lig'e yükselecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.