Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Arı’dan vatandaşlara Kovid-19 uyarısı

GÜNCEL 16.06.2020 - 19:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Arı’dan vatandaşlara Kovid-19 uyarısı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, yeni tip korona virüsle (Kovid-19) mücadelede salgın tehlikesinin henüz atlatılmadığına işaret ederek maske takmanın, sosyal mesafenin ve hijyenin önemine dikkat çekti.
  Arı, sosyal medya hesabından yaptığı uyarıda, ilk olarak Çin'de ortaya çıkan ve kısa zamanda tüm dünyada etkili olan Kovid-19 virüsüyle mücadelede Türkiye'nin önemli bir mesafe kat ettiğini, bunun göstergesi olarak da 1 Haziran itibarı ile normalleşme sürecine geçildiğini hatırlattı.   Normalleşmeyle birlikte tedbirlerin kısmi olarak esnetilmesinin virüs tehlikesinin geçtiği anlamına gelmediğine dikkati çeken Arı, vatandaşlardan sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kuralları konusunda titiz davranmalarını istedi.   Arı: “Vaka sayısındaki artış, tedbirlere uymamız için bizi uyarıyor. Hepimizin dikkatli olması lazım. Lütfen dostlar maske + mesafe + temizlik. Maske ihtiyacı olan hemşerilerimiz belediyemiz Turkuaz Masa’dan dilediği kadar alabilir.” ifadelerini kullandı.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, yeni tip korona virüsle (Kovid-19) mücadelede salgın tehlikesinin henüz atlatılmadığına işaret ederek maske takmanın, sosyal mesafenin ve hijyenin önemine dikkat çekti.

 

Arı, sosyal medya hesabından yaptığı uyarıda, ilk olarak Çin'de ortaya çıkan ve kısa zamanda tüm dünyada etkili olan Kovid-19 virüsüyle mücadelede Türkiye'nin önemli bir mesafe kat ettiğini, bunun göstergesi olarak da 1 Haziran itibarı ile normalleşme sürecine geçildiğini hatırlattı.

 

Normalleşmeyle birlikte tedbirlerin kısmi olarak esnetilmesinin virüs tehlikesinin geçtiği anlamına gelmediğine dikkati çeken Arı, vatandaşlardan sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kuralları konusunda titiz davranmalarını istedi.

 

Arı: “Vaka sayısındaki artış, tedbirlere uymamız için bizi uyarıyor. Hepimizin dikkatli olması lazım. Lütfen dostlar maske + mesafe + temizlik. Maske ihtiyacı olan hemşerilerimiz belediyemiz Turkuaz Masa’dan dilediği kadar alabilir.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.