Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Arı, esnaf ziyaretlerinde bulundu

NEVŞEHİR 18.11.2020 - 23:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Arı, esnaf ziyaretlerinde bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde vatandaşlardan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan yeni tedbirlere uymalarını ve maske, mesafe ve temizlik konusunda gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde vatandaşlardan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan yeni tedbirlere uymalarını ve maske, mesafe ve temizlik konusunda gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.   Her gün şehrin farklı mahallelerini ziyaret ederek hem buradaki belediye çalışma alanlarında incelemelerde bulunan hem de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Rasim Arı, vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeyi sürdürüyor.   Arı son olarak beraberinde başkan yardımcıları ile birlikte Lale Caddesi, Nar Caddesi ve Meteris Meydanı’nda bulunan işyerlerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.  Hayırlı ve bol kazanç temennisinde bulunduğu esnaf ve vatandaşların çeşitli talep ve önerilerini dinleyen Arı, maske, mesafe ve temizlik hassasiyeti gösterilmesi için vatandaşlara çağrıda bulundu. Arı, “Unutmayalım tedbir, mücadeleden, maskeyle nefes almak, entübe halde nefes almaktan kolay. Hemşerilerimizden istirham ediyorum; maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edelim, salgını hep birlikte önleyelim.” dedi.  
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde vatandaşlardan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan yeni tedbirlere uymalarını ve maske, mesafe ve temizlik konusunda gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.


Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde vatandaşlardan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan yeni tedbirlere uymalarını ve maske, mesafe ve temizlik konusunda gerekli hassasiyeti göstermelerini istedi.

 

Her gün şehrin farklı mahallelerini ziyaret ederek hem buradaki belediye çalışma alanlarında incelemelerde bulunan hem de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Rasim Arı, vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeyi sürdürüyor.

 

Arı son olarak beraberinde başkan yardımcıları ile birlikte Lale Caddesi, Nar Caddesi ve Meteris Meydanı’nda bulunan işyerlerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. 


Hayırlı ve bol kazanç temennisinde bulunduğu esnaf ve vatandaşların çeşitli talep ve önerilerini dinleyen Arı, maske, mesafe ve temizlik hassasiyeti gösterilmesi için vatandaşlara çağrıda bulundu.


Arı, “Unutmayalım tedbir, mücadeleden, maskeyle nefes almak, entübe halde nefes almaktan kolay. Hemşerilerimizden istirham ediyorum; maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edelim, salgını hep birlikte önleyelim.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.