Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Arı, 'Ne çıkacağını inanın bizde bilmiyoruz'

NEVŞEHİR 19.01.2021 - 10:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Arı, 'Ne çıkacağını inanın bizde bilmiyoruz'

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir belediyesinin eski yöneticileri hakkında yürütülen soruşturmayla ilgili konuştu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir belediyesinin eski yöneticileri hakkında yürütülen soruşturmayla ilgili konuştu.     Konuyla ilgili adli ve idari iki ayrı soruşturmanın sürdüğünü belirten Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, "İnsanlarımız bu konuyu merak ediyor. Gerek basın mensupları tarafından gerekse vatandaşlarımız tarafından bu konuyla ilgili bana da sorular geliyor. Bu soruşturma iki yönlü bir soruşturma. Biri adli, diğeri ise idari soruşturma. Bir hemşehrimiz, Mustafa Özdeşleşmiş Bey dilekçe veriyor. Bunun üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı bir soruşturma başlatıyor. O soruşturma dava açılma safhasında. Diğer taraftan İçişleri Bakanlığı Teftiş kurulunun görevlendirdiği bir müfettiş marifetiyle idare soruşturmada açılmış durumda. İdari soruşturma tamamlandı. Bunların sonunda ortaya ne çıkacağını inanın bizde bilmiyoruz. Yargı bağımsızdır. Yargıya hiçbirimizin baskı yapmak hiçbirimizin hakkı da, haddi de değil. Şu da var. Masumiyet karinesi denen bir şey var. Kimsenin suçluluğu ya da suçsuzluğu ispat edilmekte o kimse masumdur. Mahkemenin sonuçlanmasını ve idari soruşturmanın da açıklanmasını bekliyoruz" dedi.  
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir belediyesinin eski yöneticileri hakkında yürütülen soruşturmayla ilgili konuştu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir belediyesinin eski yöneticileri hakkında yürütülen soruşturmayla ilgili konuştu.  

 

Konuyla ilgili adli ve idari iki ayrı soruşturmanın sürdüğünü belirten Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, "İnsanlarımız bu konuyu merak ediyor. Gerek basın mensupları tarafından gerekse vatandaşlarımız tarafından bu konuyla ilgili bana da sorular geliyor. Bu soruşturma iki yönlü bir soruşturma. Biri adli, diğeri ise idari soruşturma. Bir hemşehrimiz, Mustafa Özdeşleşmiş Bey dilekçe veriyor. Bunun üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı bir soruşturma başlatıyor. O soruşturma dava açılma safhasında. Diğer taraftan İçişleri Bakanlığı Teftiş kurulunun görevlendirdiği bir müfettiş marifetiyle idare soruşturmada açılmış durumda. İdari soruşturma tamamlandı. Bunların sonunda ortaya ne çıkacağını inanın bizde bilmiyoruz. Yargı bağımsızdır. Yargıya hiçbirimizin baskı yapmak hiçbirimizin hakkı da, haddi de değil. Şu da var. Masumiyet karinesi denen bir şey var. Kimsenin suçluluğu ya da suçsuzluğu ispat edilmekte o kimse masumdur. Mahkemenin sonuçlanmasını ve idari soruşturmanın da açıklanmasını bekliyoruz" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.