MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Arı'nın makamı ziyaretçi akınına uğruyor

NEVŞEHİR 22.04.2019 - 20:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Arı'nın makamı ziyaretçi akınına uğruyor

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hemşerilerinin belediye başkanlığı görevinin hayırlı olsun tebriklerini makamında kabul etmeyi sürdürüyor.
  31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimleri ile Nevşehir Belediye Başkanlığına seçilen ve 2 Nisan 2019 tarihinde düzenlenen bir törenle görevine başlayan Rasim Arı’yı her gün yüzlerce vatandaş ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletiyor.   Belediye ile ilgili çalışmaların yanı sıra mesaisinin bir bölümünü de ziyaretlere ayıran Başkan Arı, makamında tebriklerini kabul ettiği hemşerileri ile sohbet ederken aileleriyle birlikte gelen çocuklara da çeşitli hediyeler vererek onları sevindiriyor.   Kendisine duyulan güvene ve gösterilen ilgiye teşekkür ederek memnuniyetini dile getiren Başkan Arı, sahip olduğu değerler birikimiyle Nevşehir’i ülkemizin en önemli cazibe merkezlerinden birine dönüştürme hayalini gerçekleştirmek için var güçleriyle çaba harcayacaklarını söyledi.
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hemşerilerinin belediye başkanlığı görevinin hayırlı olsun tebriklerini makamında kabul etmeyi sürdürüyor.

 

31 Mart 2019 Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimleri ile Nevşehir Belediye Başkanlığına seçilen ve 2 Nisan 2019 tarihinde düzenlenen bir törenle görevine başlayan Rasim Arı’yı her gün yüzlerce vatandaş ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletiyor.

 

Belediye ile ilgili çalışmaların yanı sıra mesaisinin bir bölümünü de ziyaretlere ayıran Başkan Arı, makamında tebriklerini kabul ettiği hemşerileri ile sohbet ederken aileleriyle birlikte gelen çocuklara da çeşitli hediyeler vererek onları sevindiriyor.

 

Kendisine duyulan güvene ve gösterilen ilgiye teşekkür ederek memnuniyetini dile getiren Başkan Arı, sahip olduğu değerler birikimiyle Nevşehir’i ülkemizin en önemli cazibe merkezlerinden birine dönüştürme hayalini gerçekleştirmek için var güçleriyle çaba harcayacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.