MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Arı’nın minik misafiri

NEVŞEHİR 23.04.2019 - 15:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Arı’nın minik misafiri

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, makamında 4 yaşındaki Yağmur Ece Gürlevik’i ağırladı.
  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri için ailesiyle birlikte Damat İbrahim Paşa Spor salonuna gelen 4 yaşındaki Yağmur Ece Gürlevik, burada karşılaştığı Belediye Başkanı Rasim Arı’ya seslenerek fotoğraf çektirmek istediğini söyledi. Bu isteği kırmayan Belediye Başkanı Arı, daha sonra Gürlevik’e kendisini ailesi ile birlikte makamında misafir etme teklifinde bulundu.   Daha sonra Yağmur Ece Gürlevik’i makam aracına bindiren ve birlikte belediyeye gelen Başkan Arı, burada minik misafirinin bayramını kutlayarak çeşitli hediyeler verdi. Gürlevik’i makam koltuğuna da oturtan Başkan Arı, birlikte fotoğraf çektirdi
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, makamında 4 yaşındaki Yağmur Ece Gürlevik’i ağırladı.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri için ailesiyle birlikte Damat İbrahim Paşa Spor salonuna gelen 4 yaşındaki Yağmur Ece Gürlevik, burada karşılaştığı Belediye Başkanı Rasim Arı’ya seslenerek fotoğraf çektirmek istediğini söyledi. Bu isteği kırmayan Belediye Başkanı Arı, daha sonra Gürlevik’e kendisini ailesi ile birlikte makamında misafir etme teklifinde bulundu.

 

Daha sonra Yağmur Ece Gürlevik’i makam aracına bindiren ve birlikte belediyeye gelen Başkan Arı, burada minik misafirinin bayramını kutlayarak çeşitli hediyeler verdi. Gürlevik’i makam koltuğuna da oturtan Başkan Arı, birlikte fotoğraf çektirdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.