Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Arı, tarihi maçı gençlerle dev ekranda izledi

SPOR 17.05.2019 - 23:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Arı, tarihi maçı gençlerle dev ekranda izledi

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde temsilcilerimiz Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes’i karşı karşıya getiren tarihi maçı Nevşehirliler, Nevşehir Belediyesi tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ne kurulan dev ekranda izledi.
Basketbol THY Avrupa Ligi'nde temsilcilerimiz Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes’i karşı karşıya getiren tarihi maçı Nevşehirliler, Nevşehir Belediyesi tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ne kurulan dev ekranda izledi. Maça büyük ilgi gösteren Nevşehirli gençler, başkan Rasim Arı’ya sevgi gösterilerinde bulundu.   THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final‘de, temsilcilerimiz Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, Dörtlü Final'dekarşı karşıya getiren müsabaka için Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi bahçesine dev ekran kuruldu.    Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes arasında, bu akşam saat 19.00’da başlayan ve İspanya'nın Vitoria-Gasteizşehrindeki Fernando Buesa Arena'da oynanan Dörtlü Final müsabakasını izleyenler arasında yer alan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya, gençler sevinç gösterilerinde bulundu.    Gençler, Türk basketbolu tarihine geçen müsabaka için kendilerini kırmayarak günler öncesinde dev ekranda maçı yayınlama müjdesi veren Başkan Arı’ya teşekkür etti.  Arı’nın bu heyecanlı müsabakada yanlarında bulunmasından mutluluk duyduklarını belirten gençler: “Gençler olarak böyle bir belediye başkanının bulunduğu şehirde yaşadığımız için çok şanslıyız. Kendisi bizim belediye başkanımız değil adeta ağabeyimiz. Bugüne kadar hiçbir isteğimizi geri çevirmedi. Bizlerde Nevşehir gençliği olarak her zaman başkanımızın yanındayız.” diye konuştu.   Gençlerle bir arada olmanın kendisini çok mutlu ettiğini kaydeden Başkan Rasim Arı ise, seçimlerden önce gençler için verdiği pozitif ayrımcılık sözünü hatırlattı. Arı: “Gençlerimiz bizim her şeyimiz. Ülkemizin geleceği gençlerimizin bu sevgisi karşısında onlar için ne yapsak az. Bu şehri onlarla yönetmeye söz verdik ve bu sözümüzün arkasındayız.” dedi.
Basketbol THY Avrupa Ligi'nde temsilcilerimiz Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes’i karşı karşıya getiren tarihi maçı Nevşehirliler, Nevşehir Belediyesi tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ne kurulan dev ekranda izledi.

Basketbol THY Avrupa Ligi'nde temsilcilerimiz Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes’i karşı karşıya getiretarihi maçı Nevşehirliler, Nevşehir Belediyesi tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ne kurulan dev ekranda izledi. Maça büyük ilgi gösteren Nevşehirli gençler, başkan Rasim Arı’ya sevgi gösterilerinde bulundu.

 

THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final‘de, temsilcilerimiz Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes, Dörtlü Final'dekarşı karşıya getiren müsabaka için Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi bahçesine dev ekran kuruldu. 

 

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes arasında, bu akşam saat 19.00’da başlayan ve İspanya'nın Vitoria-Gasteizşehrindeki Fernando Buesa Arena'da oynanaDörtlü Final müsabakasını izleyenler arasında yer alan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’ya, gençler sevinç gösterilerinde bulundu. 

 

Gençler, Türk basketbolu tarihine geçen müsabaka için kendilerini kırmayarak günler öncesinde dev ekranda maçı yayınlama müjdesi veren Başkan Arı’ya teşekkür etti.  Arı’nın bu heyecanlı müsabakada yanlarında bulunmasından mutluluk duyduklarını belirten gençler: “Gençler olarak böyle bir belediye başkanının bulunduğu şehirde yaşadığımız için çok şanslıyız. Kendisi bizim belediye başkanımız değil adeta ağabeyimiz. Bugüne kadar hiçbir isteğimizi geri çevirmedi. Bizlerde Nevşehir gençliği olarak her zaman başkanımızın yanındayız.” diye konuştu.

 

Gençlerle bir arada olmanın kendisini çok mutlu ettiğini kaydeden Başkan Rasim Arı ise, seçimlerden önce gençler için verdiği pozitif ayrımcılık sözünü hatırlattı. Arı: “Gençlerimiz bizim her şeyimiz. Ülkemizin geleceği gençlerimizin bu sevgisi karşısında onlar için ne yapsak az. Bu şehri onlarla yönetmeye söz verdik ve bu sözümüzün arkasındayız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.