Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Arı, vatandaşlar ve STK temsilcileriyle buluşuyor

GÜNCEL 29.04.2019 - 21:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Başkan Arı, vatandaşlar ve STK temsilcileriyle buluşuyor

Nevşehirli vatandaşların ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin tebriklerini kabul eden Belediye Başkanı Rasim Arı: “Değerli hemşerilerimin teveccühüne layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.
      Belediye Başkanı Rasim Arı bugünde makamında vatandaşların tebriklerini kabul etti. Kabulde hemşerileri ile sohbet eden Başkan Arı, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Arı: “ Değerli Nevşehirlilerin teveccühüne layık olabilmek için gecemizi gündüzümüze katıp, çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Her şeyin en iyisine layık olan hemşehrilerimize daha yaşanılır bir şehir oluşturmak bizim en önemli vazifemiz.” diye konuştu.   ARI’DAN SPOR KOMPLEKSİ MÜJDESİ   Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Nevşehir Şube Başkanı Kenan Gerçeker, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti. Futbol antrenörleri ile bir süre sohbet eden Başkan Arı, burada dernek başkanı Gerçeker ve yöneticilerine Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen spor kompleksi ile ilgili bilgiler verdi.   Proje çalışmaları süren ve içerisinde stadyum, çok amaçlı spor salonu, elit sporcu merkezi, tenis akademisi, gençlik merkezi, sporcu lisesi, sporcu oteli, kamp eğitim merkezi ve antrenman sahalarının bulunduğu kompleks ile ilgili görselleri paylaşan Arı, projenin tamamlandığında Nevşehir’in Türkiye’nin en önemli spor merkezlerinden biri haline geleceğini söyledi.   SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARINDAN ZİYARET   Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret edenler arasında Kapadokya Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (Kapadokya SİFED ) heyeti de yer aldı. Federasyon Başkanı Habibe Beşer ve beraberindeki iş insanları ile bir araya gelen Başkan Arı, şehrin ekonomik yapısını elinde bulunduran iş dünyasının seçkin insanların şehrin kalkınması ve büyümesinde önemli rol oynadığını söyledi.   Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NESOB) Başkanı ve Madeni İşler Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve beraberindeki heyet ile görüşen Başkan Arı, Lale ve Yeni Sanayi Sitelerindeki esnafların sorunlarını dinleyerek tebriklerini kabul etti.   Ziyarette konuşan Başkan Arı, Nevşehir sanayicilerini modern bir sanayi sitesine kavuşturulması için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.  
Nevşehirli vatandaşların ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin tebriklerini kabul eden Belediye Başkanı Rasim Arı: “Değerli hemşerilerimin teveccühüne layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

 

 

 

Belediye Başkanı Rasim Arı bugünde makamında vatandaşların tebriklerini kabul etti. Kabulde hemşerileri ile sohbet eden Başkan Arı, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Arı: “ Değerli Nevşehirlilerin teveccühüne layık olabilmek için gecemizi gündüzümüze katıp, çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Her şeyin en iyisine layık olan hemşehrilerimize daha yaşanılır bir şehir oluşturmak bizim en önemli vazifemiz.” diye konuştu.

 

ARI’DAN SPOR KOMPLEKSİ MÜJDESİ

 

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Nevşehir Şube Başkanı Kenan Gerçeker, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti. Futbol antrenörleri ile bir süre sohbet eden Başkan Arı, burada dernek başkanı Gerçeker ve yöneticilerine Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen spor kompleksi ile ilgili bilgiler verdi.

 

Proje çalışmaları süren ve içerisinde stadyum, çok amaçlı spor salonu, elit sporcu merkezi, tenis akademisi, gençlik merkezi, sporcu lisesi, sporcu oteli, kamp eğitim merkezi ve antrenman sahalarının bulunduğu kompleks ile ilgili görselleri paylaşan Arı, projenin tamamlandığında Nevşehir’in Türkiye’nin en önemli spor merkezlerinden biri haline geleceğini söyledi.

 

SANAYİCİ VE İŞ İNSANLARINDAN ZİYARET

 

Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret edenler arasında Kapadokya Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (Kapadokya SİFED ) heyeti de yer aldı. Federasyon Başkanı Habibe Beşer ve beraberindeki iş insanları ile bir araya gelen Başkan Arı, şehrin ekonomik yapısını elinde bulunduran iş dünyasının seçkin insanların şehrin kalkınması ve büyümesinde önemli rol oynadığını söyledi.

 

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NESOB) Başkanı ve Madeni İşler Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve beraberindeki heyet ile görüşen Başkan Arı, Lale ve Yeni Sanayi Sitelerindeki esnafların sorunlarını dinleyerek tebriklerini kabul etti.

 

Ziyarette konuşan Başkan Arı, Nevşehir sanayicilerini modern bir sanayi sitesine kavuşturulması için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.